al 2/3 weken hoofdpijn en heel veel andere klacht

  • #1

    ik heb nu sinds 2/3 weken hoofdpijn.
    eerst was het gewoon een poosje van de dag en nu is het ongeveer al een halve week de hele dag door. ook heb ik steeds pijn op verschillende plekken in mijn buik. Zo had ik bijv. gister de hele avond last van mijn milt. ik had ook pijn in mijn baarmoeder gehad en nog op allerlei andere plekken. nu heb ik ook opgezette lymfeklieren en ben ik verkouden. Ik ben de hele tijd misselijk en heb totaal geen eetlust, maar heb geen koorts.
    Ik ben naar de dokter geweest en die wou bloedprikken. Nou is dus mijn probleem ik ben echt als de dood voor naalden. Ik heb zelfs al een behandeling gehad e.m.d.r volgensmij met van die piepjes maar dat heeft niks geholpen.
    Dus bloedprikken is voor mij niet echt een optie.
    Maar ik moet nu toch echt wel iets doen denk ik
    of zou ik nog even afwachten of het afzakt?

    Reageer
    #2

    Nee, de huisarts wil graag bloedonderzoek doen om meer duidelijkheid te verkrijgen. Daar dien je aan mee te werken als je dat enigzins kunt.

    Gelukkig zijn er specialistische prikpoli die mensen met prik-fobieën goed kunnen helpen.
    Waarom zou je risico's nemen met jouw gezondheid en zon prikje overleef je echt wel, al zal het eng zijn voor je.

    De huiarts wil niet voor niets bloedonderzoek doen, hij zal daar gerede verklaringen voor hebben die allen in jouw belang zijn. De enige drempel is een prikje waarbij deze specialistische prikpolis je verder kunnen helpen.

    Ik vind het ook verdacht, drie weken progressieve hoofdpijn...

    Reageer
Reageer op: al 2/3 weken hoofdpijn en heel veel andere klacht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief