Galsteen verwijderen, ERCP gehad, ontlasting?

  • #1

    Ik heb onlangs 2x een ERCP gehad. Ivm het verwijderen van een steen in de galweg. De eerste ercp was mislukt waarbij een snede is gemaakt voor de volgende ercp. Een week later heb ik een 2e ercp gehad. Dezelfde dag voor de ercp was mijn ontlasting zwart van kleur. Vervolgens is tijdens mijn 2e ercp de steen verwijderd. Dit is inmiddels 1 week geleden. Helaas blijft mijn urine te donker van kleur heb ik last van een gele huid en een jeukerige huid. Mijn bloedwaardes zijn nog steeds niet goed. Inmiddels is mijn ontlasting wel weer bruin van kleur. Nu blijven ze mijn bloedwaardes maar testen maar ik zie nog steeds geen verbetering. Wat zou dit kunnen betekenen?

    Reageer
    #2

    Misschien willen ze weten of er sprake is van een ontsteking door het inspuiten van contrastvloeistof die tijdens de ERCP is gebruikt? Dit is namelijk een vaker voorkomende complicatie van een ERCP. Welke bloedwaarden worden gemeten?

    Reageer
    #3

    Hartelijk dank voor je reactie. Ik heb eigenlijk geen idee welke waarden. Ze tappen elke keer 3 buisjes af. Wat ik wel weet dat ik 1 week na de ercp nog steeds een hele donkere urine heb. Een gele huid en enorme jeuk :o(( Zo ook nu. Heb jij enig idee hoe dat komt?

    Reageer
Reageer op: Galsteen verwijderen, ERCP gehad, ontlasting?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief