benen .+ duizelig

  • #1

    Mischien kan iemand mij helpen of heeft iemand een oplossing.

    ik ben astma patient maar zodra je met andere klachen komt dan je longen lijken artsen het allemaal niet meer te weten en luiteren ze totaal niet of weten ze het niet.. vroeger was een arts nog echt een arts maar ja..

    ik heb al 4 jaar lang . vaak in me linker been als ik loop niet gelijk maar na een poosje. een doof gevoel en dat is op me boven been aan de zijkant .. later gaat het bijna branden en als er dan even een iets als een veertje of een jas langs ga dan lijkt het wel me boven been gevoeloos is . ik kan wel staan maar als ik er voor me gevoel een mes in zou stekken voel ik nog niks ..
    dan moet ik gaan zitten en dan gaat het binnen een uur weg..

    ik word er zo gek van .. en daarbij heb ik vocht in me bennen . heel erg. ik heb daar plas pillen voor maar soms helpen die niet meer .heb ik het gevoel. ik loop veel en daar word het niet minder van . de docker zij dat het door inactivietijd komt..?? dat kan niet want ik loop veel en beweeg genoeg..

    en vaak ben ik oververmoeid.

    kan iemand ie asta is of in de zog werkt of studendt medicijnen is mij helepen . want ik heb het geveoel of ik . totaal nbiet serieus word genomen ...

    plus ik vaak duizelig als ik lach . . en ben nog nooit flauw gevallen..

    vriendelijke groet wolf1970

    Reageer
    #2

    Hi Wolf(leuke naam trouwens)
    als je bij de longarts bent en je komt met andere klachten dan je longen dan krijgen die klachten waarschijnlijk niet de aandacht die ze verdienen.
    voor algemene klachten heb je een huisarts en die stuurt je bij twijfel of als eer behandeling nodig is naar een specialist. met jouw klachtend dus b.v. naar een orthopeed of neuroloog.
    zelf zou ik altijd eerst naar een chiropractor gaan(verwijs mensen daar vaak heen, heb zoveel goede dingen daarvan gemerkt)
    die kan eens kijken waar dat dove gevoel van je been vandaan komt, misschien staat je bekken scheef of is er iets met je rugwervels.
    als dat niet zo is dan zou ik dus verder kijken.
    het proberen zeker waard.
    succes, brenda

    Reageer
    #3

    Dank je wel Brenda,

    Ik ben al bij de huisarts geweest en die gene deed er ook al niet zoveel mee.. maar die tips van de chiropractor en de neuroloog lijken mij de spijker op zijn kop..

    dank je wel alvast voor deze reactie.. ..

    ๐Ÿ˜‰

    Reageer
Reageer op: benen .+ duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief