ik weet het niet meer ziek maar geen diagnose

  • #1

    hallo ik ben al 3 jaar een sukkelen met me gezondheid ..

    ik heb last van spieren die trillen door mn gehele lichaam je ziet ze gewoon op en neer gaan ,dit is voornamelijk in rust-hier voor heb ik clonazepam gekregen dit slik ik nu 2 jaar maar dat vind ik ook verre van gezond ..maar de oorzaak is niet bekend!

    veder heb ik last exstreme vermoeidheid soms is het zo erg dat ik alleen maar in bed kan liggen en niks kan onder nemen en heb ook last van misselijkheid en braken met vlagen.en 8 kilo gewicht verlies in die 3 jaar.
    voel me ook vaak echt dood ziek terwijl mn tempratuur gewoon normaal is, en zie vaak bleek ik zie er niet echt bepaal gezond uit zoals voorheen.

    voorheen fitneste ik 4 keer in de week. ik heb nu een fitnes set voor thuis aan geschaft omdat ik veel lig,en de dagen dat ik me goed voel een beetje kan trainen zodat mn spieren sterk blijven . ik ben meerdere malen onderzocht bloed geprikt ct scans ect..hier is niks uit gekomen aan de ene kant goed,aan de andere kant ook flink balen,de klachten zouden dus tussen me oren moeten zitten volgens mijn huis arts. maar volgens meerdere psychiaters mankeert er psygisch niks aan mij en zeggen dat het lichamelijk is .maar mijn huis arts gaat hier helaas niet in mee. tevens door mn gewicht verlies heb ik wel nutrica drink voeding gekregen 3 maal daags..dat drink ik nu en jaar,ik vind dit een beetje raar want normaal doen ze hier moeilijk over en krijgen alleen mensen met onder gewicht dit ..mijn bmi is 22 dus volgens de artsen een gezond gewicht al zou ik wat dikker willen zijn.

    opsomming van me klachten

    exstreme vermoeidheid
    ziekgevoel/algehele malaise.
    bleekheid/misselijkheid en braken
    gewichts verlies
    spiertrekkingen.
    geen eetlust

    ps ik rook sigaretten best veel omdat ik vaak thuis zit hier ben ik vandaag mee gestopt omdat ik hoop zo meer eetlust en energie te krijgen

    ik hoop dat iemand zich hier in herkent want zou graag weer een beetje normaal willen leven. vriendelijke groet en bij voorbaat dank

    Reageer
    #2

    Dat zijn vervelende klachten..

    Hoe oud ben je? Ben je man of vrouw?

    Doe eens de test op:  http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

     

    PS

    Met een  BMI van 22  zou je niet dikker moeten willen zijn.....

    Reageer
    #3

    ben 28 en ben een man ik heb al een hyperventilatie test gehad in het zieken huis,en dat is ook uit gesloten..

    en dikker zijn ik weet dat ik een goed gewicht heb..maar te weinig vet het zijn meer spieren..heb een laag vet percentage dus met dikker bedoel ik wat meer vet . en dat lukt niet

    vriendelijke groet

    Reageer
    #4

    En waarom zou je dat dan willen hebben?  In de sportscholen zijn  ze allemaal heel hard bezig om vet te verruilen voor spieren....  Het is toch vreemd dat jij dat andersom wilt

    Ik denk toch dat het somatische klachten zijn...en de vermoeidheid kan van de clonazepam zijn.

    het enige wat ik je nog zou kunnen aanraden is om een verwijzing te vragen voor een internist

    Reageer
    #5

    Je vertelt niet wat je eet. Of in welke hoeveelheden.

    Die klachten doen mij persoonlijk denken aan vitamine B tekort. Van verschillende types B. Dat wéét ik natuurlijk niet. Misschien kan een arts dat onderzoeken voor je?

    Overleg eens met je arts over het gebruiken van een goed vitamine B complex.  tip: Zorg dat er nooit meer dan 60 % van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine B6 inzit. Dit, om tintelingen en verdoofde gevoelens te voorkómen.

    Er zijn bepaalde klachten die veroorzaakt kunnen worden door bijvoorbeeld te weinig vitamine B1 (Thiamine) en Foliumzuur (ook dat is een B vitamine). Vitamines B helpen bij het omzetten van de energiebronnen , naar bruikbare energie in het lichaam. Ze kunnen dat alleen doen, als er voldoende gegeten wordt (eiwitten, vetten en koolhydraten !). Ze kunnen te weinig doen, als iemand er een tekort aan heeft. Of te weinig eet.

    Een tekort aan bepaalde vitamines kan soms bijvoorbeeld ontstaan door alcoholgebruik, roken, sommige medicatie enzovoort.

    Let wel op: iemand moet GEEN vitamine B supplementen gebruiken als die persoon rookt. Dus stoppen met roken is uitstekend. Begint iemand weer met roken, dan moeten er geen vitamine B supplementen meer gebruikt worden (dat kan voor problemen zorgen in de toekomst), dan zouden extra vitamines B verkregen moeten worden via de voeding.

    Maar blijvend stoppen met roken is veel beter uiteraard. Goed om die beslissing te nemen !

    Iemand die rookt of gerookt heeft, kan soms ook wat extra vitamine C nodig blijken te hebben.

    Als iemand inderdaad een vitamine (B complex) gebruikt , en de klachten liggen aan een gebrek van die vitamine, dan moet er binnen een maand een duidelijk verschil merkbaar zijn. Afhankelijk van hoe ernstig het gebrek is, kan het ook wat langer duren. Stel dat er alcohol of medicatie in het spel is, kan langdurig gebruik noodzakelijk blijken.

    Uiteraard is een goed doktersadvies altijd aan te raden. Stop nooit zelf met medicatie. Houd verder altijd contact met de arts(en).

    Reageer
    #6

    ik ben tevreden met mn lichaam tandor daar gaat het niet om..maar zou graag wat meer vet in mn gezicht willen.ik kom net van de spoed eisende hulp vandaan..en krijg waarschijnlijk een maag onderzoek. en somatische klachten je bedoeld dat het tussen de oren zit? was dat maar zo dan kon afdeling solk hier in het zieken huis mij wel helpen..

    Reageer
    #7

    Iets meer vulling in je gezicht zou ik me wel wat bij kunnen voorstellen. Maar dat zul je met eten moeten oplossen...

    Je komt nu in ieder geval (zoals ik eerder al adviseerde) bij de internist terecht. Wacht eens even dat onderzoek af. Afhankelijk van wat daar dan uitkomt, verder kijken

    Reageer
    #8

    In elk geval zorgen voor een volwaardige voeding. En zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door langzaam opneembare koolhydraten te eten en beter gecombineerd met eiwit en vet.

    Een bloedtest zegt niet alles. Een magnesiumtekort kan je niet in het bloed aantonen bijvoorbeeld, omdat die een constante waarde heeft, terwijl er in de rest van het lichaam een tekort kan zijn. Het kan ook zijn dat je een te laag serotonine hebt. Je kan dingen wel laten uitzoeken, wat je nodig hebt, bijvoorbeeld met een spiertest.

    Verder kunnen er omgevingsfactoren spelen, zoals  electro-magnetische velden. Ook metaal in je bed of matras verhindert je lichaam om te aarden en goed te kunnen ontspannen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    al jaren klachten begonnen in keel kaak oor links.uitstralend naar borst buik onderbuik alles linksnu helse rugpijnen van nek naar tenen schwanoom in nek cystes links schildklier ziek gevoel misselijk braken nu ook slapende pijnlijke armen cq ellebogen.ontstekingen overal wondjes genezen niet meer

    Reageer
Reageer op: ik weet het niet meer ziek maar geen diagnose


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief