Buikpijn

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds vanavond 18:30 buikpijn, maar het word steeds heftiger. Het is begonnen bij mijn navel en het trekt nu door naar mijn lies en zij. Het is een hele stekende pijn. Door deze pijn heb ik hele erge bewegingsdwang. Ongeveer een halfuurtje geleden trok ik het niet meer, ik kroop over de grond van de pijn en wist niet waar ik het zoeken moest. Mijn vriend heeft mij geholpen en ne naar de WC gebracht & ik heb gezegd dat die de dokter niet moest bellen, omdat het alweer wegtrok. Nu zit ik op de bank maar ik beweeg me wel de hele tijd. De pijn is niet weg! Het is nu al 2 uur lang zo, waarvan een kwartier van de tijd een kleine "pijnaanval" was. Nu zit ik in een soort tweestrijd, moet ik nu de dokterspost bellen, of wachten tot morgen ochtend en gewoon naar de huisarts gaan? Mn vriend zegt dat ik de dokterspost moet bellen, maar ik weet het niet? Heeft een van jullie dit ooit meegemaakt of herkent iemand de symptonen? Alvast bedankt!!

    Ps: blindedarmontsteking kan het niet zijn, want die is er bij mij al uit.

    Reageer
    #2

    Lastig te beoordelen zo maar ik denk dat jij het alleen maar zelf kunt beoordelen...Is de pijn zo heftig dan zou ik niet wachten...heb je ook koorts en ben je misselijk? Iets raars gegeten, regelmatig naar wc gegaan? Laat je het verloop nog even weten? Sterkte!

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Als eerst bedankt voor je reactie.
    Ik heb een kwartier nadat ik dit bovenstaande bericht geplaatst had, weer een aanval gehad. Deze was nog een heel stuk heftiger. Ik moest erbij braken, mijn vriend heeft toen de huisartsenpost gebeld & daar kon ik gelijk terecht. Ik werd binnengebracht & ze hebben me meteen een infuus met morfine ingespoten voor een halfuurtje. Er zijn wat onderzoeken gedaan. Maar ze konden niet echt een diagnose stellen. Omdat ze het -vanwege de risico's- niet een fijn idee vonden om me alleen de nacht in te laten gaan, nemen ze me nu op. Morgen krijg ik een darmecho en een scan. Ook zagen ze dat het te maken kon hebben met mijn longen, want mijn zuurstofgehalte was laag, zagen ze aan de monitor. Al om het al, ik lig nu in het ziekenhuis, ik krijg wat zuurstof toegediend & ik zit aan het infuus met pijnstillers. Morgen is het dus onderzoeken doen en wachten op de uitslagen. De pijn is nog steeds niet weg en voelt nog hetzelfde. Vervelende avond, ik hou jullie op de hoogte.

    Reageer
    #4

    O jee, toch goed dat je gegaan bent dus!! En fijn dat je gisteren alvast wat pijnstilling kreeg...Hopelijk gaan ze de oorzaak vinden en zoniet dan hoop ik dat het gauw beter met je gaat en de klachten wegblijven. Beterschap!

    Reageer
    #5

    uit de onderzoeken is gebleken dat ik een voedselvergiftiging heb die in ernstige vorm is ontstaan. Nou ik lig hier dus nog wel even

    Reageer
    #6

    Hoi, hoe hebben ze dit vastgesteld bij je? Daar denk je niet aan he, voedselvergiftiging gaat vaak gepaard met heftig braken en diaree.Je moet nog in het ziekenhuis blijven? Beterschap!

    Reageer
Reageer op: Buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief