Meer dan 5 weken ziek

  • #1

    Hoi,

    Mijn periode van ziekte begon bij een blaasontsteking die is verholpen. De week daarna voelde ik nog niet beter een bloedonderzoek gedaan. Uitslag was infectiewaarden niet meer extreem hoog en lichte bloedarmoede. Maar omdat ik me echtbeter voelde leek het de dokter het staartje van de blaasontsteking. De periode van 1,5 week daarna voelde ik me prima had het alleen extreem koud ook met kleren (broek, shirt en vest) aan in een kamer van boven de twintig graden. Als ik dan in bed ging liggen had ik het eindelijk niet meer koud maar het voelde wel aan alsof het eigenlijk veelste warm was. Een soort gloed over m'n lichaam. Nu na die 1,5 week begon ik ineens nachtelijk te zweten ik had hier ook heel kort last van gehad toen ik nog in eerste twee weken zat. Nu heb ik het voor het slapen koud in bed en word ik vaak voor de wekker wakker badend in het zweet. Nu ben ik overdag ook extreem moe, pijnlijke ogen, algehele malaise, steken en krampen in onderbuik en steken in borst 3x terug gekomen op precies dezelfde plek (1ste keer plusminus 5 min. Aanhoudend) (2de keer heel lang aanhoudend tot wakker worden de volgende dag) (3de keer heel kort misschien 5 sec.)

    Ik begin me heel erg zorgen te maken. Ik ben doorgestuurd naar een internist maar ik moet nog wachten voor de afspraak en begin me steeds slechter en slechter te voelen..

    Reageer
Reageer op: Meer dan 5 weken ziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief