acinetobacter baumannii Infectie?

  • #1

    Ik heb een vraagje, hoe komt een acinetobacter baumannii infectie? En wat is het eigenlijk.. Ik heb het al sinds de zomervakantie, ze zeiden dat ik eerst een blaasonsteking heb ik kreeg in Kroatie medicijnen en het hielp niet, toen ik terug kwam in Nederland hadden ze mijn urine gecontroleerd en zeiden ze dat ik blaasonsteking heb en gaven me ook medicijnen, na 1 week moest ik me urine weer laten controleren en zeiden dat het nogsteeds niet weg is en stuurde mijn urine naar het ziekenhuis om te kijken wat voor bacterie ik heb en de uitslag was acinetobacter baumannii , heeft dat met blaasonsteking te maken of..? Heb rommelige darmen en me onderbuik lijkt dik en voelt best hard aan, komt dat door die bacterie en omdat ik medicijnen slik? Ik hoop dat ik een snel antwoord krijg, alvast bedankt

    Groetjes

    Reageer
    #2

    En ohja, kan het ook zijn dat door dat me menstruatie uitblijft? Ik ben al 8 dagen overtijd. Ik moest 16 sep ongesteld worden. En daarvoor (20 aug) was ik ongi en me menstruatie leek anders, het leek minder dan normaal, kan dat ook door medicijnen komen of door een infectie? Btw ik had heel erg veel stress in de vakantie. Nu nogsteeds.

    Reageer
    #3

    De acinetobacter is niet zomaar een "blaasontstekings" bacterie.
    De infectie en de medicijnen kunnen invloed hebben op de menstruatie
    Lees hier alles over de bacterie.
    http://www.kennislink.nl/publicaties/robuuste-ziekteverwekker

    Heb je in Kroatiƫ seksueel of intiem contact gehad met iemand van van de lokale bevolking?

    Reageer
    #4

    Ja, maar ik heb geen sex gehad, enigste wat we hebben gedaan is dat ik hem heb afgetrokken en hij mij gevingert

    Reageer
    #5

    Als hij dus drager was, zou je dus zo besmet geraakt kunnen zijn.
    Dat kan nadelige gevolgen hebben, omdat er in Oost Europa nogal wat tegen antibioticabresistente stammen voorkomen, zoals te lezen is in de publicatie.
    Bespreek dit met je huisarts....het kan belangrijk zijn voor de behandeling

    Reageer
    #6

    Is goed zou ik doen, ik heb nu medicijnen gekregen voor die infectie, over 1 week heb ik weer controle en gaan ze kijken of het weg is, als het nogsteeds niet weg is dan ga ik sws naar me huisarts, dank u wel!

    Reageer
    #7

    En ja was het vergeten om te zeggen, ik heb hem ook gepijpt en hij kwam klaar in me mond en heb het doorgeslikt.. Misschien kan me lichaam niet tegen sperma? Want ik kreeg de dag erna buikpijn en kreeg ook diaree. You never know..

    Reageer
    #8

    Ik denk je er heel zeker van mag zijn dat hij besmet was met de bacterie.
    Met niet tegen sperma kunnen heeft dat niets te maken.
    Ik raad je aan om naar de huisarst te gaan en dit toch te bespreken. De bacterie is zeker niet onschuldig en kan meer problemen veroorzaken. Daarnaast is ze ook nog zeer besmettelijk.
    Wellicht verstandig om ook gelijk een uitstrijkje van je keel te laten maken voor een soa test

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nog een vraagje, sorry dat ik zo veel vraag haha ik maak me wel een beetje zorgen.. Kan het ook zijn dat ik rommelende darmen heb door die infectie?

    Reageer
    #10

    Dat is moeilijk te zeggen maar ik acht het niet uitgesloten .

    Reageer
Reageer op: acinetobacter baumannii Infectie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief