Orgasme bij mannen

  • #1

    hoi
    ik geloof dat mijn penis de oorzaak voor het krijgen door de frenulum,stimulatie en eikel komt.

    Nou als je geen frenulum hebt ( ik ben besneden toen ik 7 was en is mijn frenulum ook weg gehaald jammer en de voorhuid ook ), nu heb ik een eikel waarvan ik kanker op de eikel van mijn penis heb en ze willen het eraf snijden een operatie. Mijn vraag is duidelijk, kan ik nog klaarkomen, hoe kan ik mijzelf stimuleren als ik wil klaarkomen ik heb geen voorhuid,frenulum en straks geen eikel meer het is erg frustrerend.

    1. kan ik nog klaarkomen??
    2. gaat klaarkomen moeizaam?
    3. heb ik nog zin om klaar te komen aangezien de drang er wel is maar het genot veel minder aangezien de leuke delen weg zijn?
    4. ik zit altijd als ik van slaap wakker ben op mijn buik voor het lekker gevoel van mijn eikel, het lekkere gevoel gaat straks weg en geniet ik nog steeds als daarvoor?
    5. kent u misschien mensen die dezelfde operatie als mij zijn ondergaan en ervaring in het masturberen hebben nadat zij geen eikel meer hebben?

    Erg frustrerend dit.

    Reageer
    #2

    Dat is wel heel erg vervelend voor je.

    Het zijn relevante vragen. Maar helaas kan ik je daar geen antwoord op geven. Dat zal toch allemaal afhangen van de operatie. Hoe ingrijpend die dus is. Het zijn eigenlijk vragen voor de uroloog die de ingreep gaat uitvoeren. Die kent je dossier en weet precies wat er aan de hand is.

    Reageer
Reageer op: Orgasme bij mannen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief