geen toegang wegens misbruik?

  • #1

    Ik plaats serieus een bericht waar ik mee zit en ik word geblokkeerd omdat ik de site misbruik?????

    Reageer
    #2

    Ik kan me moeilijk voorstellen dat als je een serieus bericht plaatst dat over een medisch probleem of vraag gaat, en voldoet aan de voorwaarden van het forum je dan geblokkeerd wordt. Wanneer heb je het bericht geplaatst en in welke rubriek en wat was het onderwerp?

    Reageer
    #3

    onbegrijpelijk ik heb hetzelfde probleem van de een op andere dag word ik zonder meer geblokkeerd

    Reageer
    #4

    Er kan alleen worden geblokkeerd op IP-adres.
    Als je dus een gedeeld IP-adres gebruikt (mobiel internet, proxy, vpn, openbaar wifi etc.) kan het zijn dat een ander dat ooit heeft misbruikt.

    Reageer
    #5

    Anoniem 11.12 uur

    IP adressen worden niet zomaar zonder meer geblokkeerd. Bij het blokkeren wordt ook altijd bij de provider gecontroleerd of het om een dynamisch of statisch IP adres gaat voor zover dat mogelijk is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niet iets fout zou kunnen gaan.
    Als je het geblokkeerde IP-adres weet en dat met een kort berichtje via het contactformulier toestuurt, kan nagekeken worden wat er met het IP-adres is en waarom het dan geblokkeerd zou zijn.

    Reageer
    #6

    Alleen zakelijke IP-adressen zijn statisch.
    Vrijwel alle IP-adressen van consumenten 'lijken' vast, omdat de DHCP-server steeds hetzelfde IP-adres afgeeft, maar dat is helemaal geen garantie dat het nooit wijzigt. Het wijzigt als je de verbinding langere tijd niet wordt gebruikt of als de provider wijzigingen doorvoert in hard- of software.

    Reageer
    #7

    Dat klopt.
    Het is voorlopig echter de enige handzame manier om het forum enigszins tegen misbruik en wangedrag te beschermen. Gebruikers die hier hinder van ondervinden kunnen zich bij dokter.nl melden.

    Reageer
    #8

    Klopt als een bus. Volledige anonimiteit betekent dat zelfs jullie niet kunnen achterhalen wie iemand daadwerkelijk is. Dat is dus juist ook een pré, anonimiteit gegarandeerd.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: geen toegang wegens misbruik?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief