witte korrels in ontlasting

  • #1

    Beste,

    Sinds kort heb ik witte korrels/bollen in mijn ontlasting, ik ben niet zeker of het bollen zijn, maar ze zijn alleszinds niet plat, dit had ik vorig jaar ook eens en mijn huisarts schreef mij iets voor tegen de lintworm. Heb die lintworm nooit gevonden in mijn ontlasting…

    Het begon allemaal met jeuk aan de anus, dus ik nam gewoon voor de veiligheid een vermox pilletje en toen begon ik naar mijn ontlasting te kijken… Ik zag geen aarsmaden enkel die witte bollen/korrels.

    Gisterenochtend ging ik naar het toilet voor de grote boodschap en terug zag ik die korrels, niet veel later moest ik plotseling terug naar het toilet, ik kon het niet inhouden, het was alsof er iets uitmoest. Opnieuw zaten die witte korrels erin maar nu zaten er ook zwarte slierten in.

    Kan iemand mij helpen? Is het een parasiet of iets anders? Morgen ga ik denk ik toch maar eens naar de huisarts. Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Morgen toch maar eens even naar de huisarts en een ontlastingsonderzoek laten doen

    Reageer
Reageer op: witte korrels in ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief