Kniepijn

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik stel een vrAag namens mijn moeder. Mijn moeder is 44 jaar. Zij heeft ongeveer 2 jaar last van haar knie. Ze heeft een paar maanden geleden een foto (mri dacht ik) laten maken. De dokter zei dat haar kruisband was gescheurd en dat ze hier niks aan konden doen. Onze vraag is is het daadwerkelijk zo want wie weet kan er wel wat aan gedaan worden wat het is ook niet fijn om altijd in pijn te leven..

    Alvast hartelijk dank voor de antwoorden

    Mvg,

    S

    Reageer
    #2

    Een MRI-scan is vnl. om vast te stellen wat er verder voor schade is opgelopen, maar wordt soms ook gebruikt om vast te stellen of er een kruisband is gescheurd.
    Het ligt aan de manier van scheuren of een operatie erg zinvol is. Een deels gescheurde kruisband kan grotendeels uit zichzelf herstellen, voor een volledig afgescheurde kruisband is meestal een operatie nodig.
    Als uw moeder er lang last van heeft kan ze naar de arts gaan en desnoods naar een andere arts voor een second opinion. Het kan verslechteren als je er te lang mee blijft lopen.

    Reageer
Reageer op: Kniepijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief