Mezelf zijn

  • #1

    Beste,

    Ik zit met een probleem dat ik al jaren mezelf niet kan zijn omdat ik in het verkeerde lichaam zit (mannen lichaam) ik heb afgelopen week de waarheid gezegd tegen een aantal goede vriendinnen en die reageren eigenlijk heel nuchter en positief want ze wisten blijkbaar al langer dat ik "anders" was ik ben heel blij dat ze achter me staan maar ik weet niet waar ik moet beginnen mijn moeder weet hier nog niks van maar ik wil heel graag mezelf als vrouw kunnen zijn ik vind het allemaal nogal moeilijk.

    Liefs

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #3

    Beste,

    ik ben 26

    Liefs

    Reageer
    #4

    Om te starten zou je naar je huisarts moeten gaan.
    Bespreek het met je huisarts. Hij/zij is degene die je naar de juiste specialisten moet doorverwijzen .

    Reageer
    #5

    Beste Tandor,

    hartelijk bedankt voor je reactie!! ik ga proberen mijn huisarts te bellen,ik hoop ook dat hij mij serieus neemt ik laat weten hoe het is gegaan!

    Liefs

    Reageer
    #6

    Ik mag aannemen dat je huisarts dat doet. Je bent immers 26 jaar en geen onrustige puber...Je hebt hier zelf een lange tijd voor nodig gehad om uiteindelijk tot deze conclusie te komen. Ik wens je in ieder geval succes. Ik zie je reactie hier wel verschijnen....;-)

    Reageer
Reageer op: Mezelf zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief