schouderoperatie asma defaecografie

  • #1

    In 2007 heb ik links een schouderoperatie gehad, nu 2015 heb ik begin april rechts een schouderoperatie gehad het litteken is groter dan de vorige. Wat de arts op de mri zag was dat me pees bijna door was deze heeft hij weer vast gezet plus een groter stuk bot weg gehaald. Ik heb nu nog fysio mag volgens fysio aleen nog maar onderhands ik hoopte zelf weer gouw aan het werk te kunnen gaan dit rade hij af ik werk op een basisschool als administratief medewerker schrijf met linkerhand neem rechts de telefoon en aan de rechterkant zit boven me hoofd de deur opener.
    Dat kan dus even niet zei hij maar ja hoelang gaat dit duren.
    Ik heb nu een jaar ook asma en een hogebloeddruk daar gebruik ik de bekende medicijnen voor. Nu heb ik sinds kort last van een branderig gevoel in me rechter bovenbeen het is net of er steeds in geprikt wordt als ik me hand op me bovenbeen leg is hij ijskoud dit gebeurt steeds als ik op bed op me rug lig.
    Twee weken na de schouderoperatie heb ik een onderzoek gehad defaecografie deze verliep niet zoals ik verwachte de camping toilet waarop ik moest plaatsnemen was veel te klein waardoor ik niet goed kon persen ik krijg binnen kort weer (voor de 3e keer) elactiekjes er was eerder een verzaking van me darmslijmvlies gezien plus aambeien.
    Ik vroeg me dus af wat er nu met me been is.
    Is dit misschien ontstaan door wat ik hierboven geschreven heb.
    Ben het onderhand een beetje zat.

    Reageer
    #2

    Zijn de klachten aan je been meteen ontstaan na de schouderoperatie?
    Welke verdoving heb je gehad?

    Reageer
    #3

    Ik heb een blok gehad in me nek deze doet nu nog pijn en daarvoor een pil om rustig te zijn.
    Ik had nog nooit hiervoor last van me been.

    Reageer
    #4

    Het is dan niet erg waarschijnlijk dat het blok de oorzaak is. Maar het is wel vreemd dat klacht hierna is opgetreden. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de neuroloog.

    Reageer
Reageer op: schouderoperatie asma defaecografie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief