Rare pijn na gips

  • #1

    Hallo,
    Om even de situatie te schetsen:
    Ik ben op 4 december aangereden geweest door een auto. Mijn been was uit de kom (geen idee of dit de juiste term is). Ik ben vervolgens naar het ziekenhuis gebracht en werd later op de middag geopereerd. Er werden in mijn been een aantal spillen aangebracht zodat mijn botten terug aan elkaar konden groeien. Ik heb namelijk een zwaar gebroken enkel en een barst in mijn kuit.

    Er werd mij een halfopen gips gegeven en mocht de volgende dag terug naar huis. Na een week moest ik terugkeren naar het ziekenhuis voor een nieuwe vaste gips. Dan had ik weer een afspraak om de week erna opnieuw naar het ziekenhuis te gaan om de hechtingen van de operatie eruit te halen & opnieuw mijn been in het gips te steken.

    Nadat de hechtingen eruit waren heb ik een rare pijn. Het is alsof mijn voet gewoon los zit & ik bloed voel stromen in mijn gips. Bij de minste beweging voel ik dit & ik maak me een beetje zorgen.

    M.v.g.

    P.s.: in de bijlage zit een foto van mijn wonde + een röntgenfoto van mijn been.

    [attachment=1887]10819566_682236051889834_768704449_o.jpg[/attachment]

    [attachment=1888]10859471_684774531635986_1793299250_n.jpg[/attachment]

    Reageer
    #2

    Mijn vraag is nu: moet ik hiermee naar de dokter gaan, of kan ik hier zelf iets aan doen?

    Reageer
    #3

    Het vreemde gevoel van los zitten zou veroorzaakt kunnen worden door de verwijderde hechtingen. De hechtingen veroorzaakten wat spanning in de huid.
    Het bloed voelen stromen in je gipsverband is wel een beetje vreemd. Het zou kunnen zijn dat er een wond is ontstaan waar een hechting is weggehaald.
    In alle gevallen geldt in ieder geval:
    Als het niet goed voelt of je vertrouwt het niet: terug naar de poli of SEH

    Reageer
Reageer op: Rare pijn na gips


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief