Ziekte van Freiberg oftewel Kohler – Wel of niet opereren?

  • #1

    Operatie aan mijn voet, de ziekte van freiberg oftewel kohler is bij mij geconstateerd, wel of niet laten opereren, ik loop er al bijna 1 jaar mee, heb diverse behandelingen en steunzolen geprobeerd maar geen resultaat, wie is hier mee bekent?

    Reageer
    #2

    Beste R. de Lie,
    Vanaf mijn jeugd heb ik freiberg. De pijn werd erger de onsteking rond het gewricht heftiger.Ik voelde iedere dag een stekende pijn. Het lopen werd moeilijker en mijn bewegingsvrijheid nam af. Uiteindelijk heb ik mij laten opereren. Echt dit had ik al zoveel eerder moeten laten doen. Geen pijn en onsteking meer. Ik heb weer meer bewegingsvrijheid zonder pijn en kan zelfs een hele avond gaan stijldansen.
    Ik zou je het willen aanraden om contact met de St. Maartenskliniek op te nemen om je daar te laten adviseren.

    Met vriendelijke groet,
    J.

    Reageer
    #3

    Heb zelf ook de ziekte van freiberg, loop er ook al meer dan een jaar mee, ook steunzolen en aangepaste schoenen helpen niet.
    Mijn orthopeed kan niets meer voor mij doen, en heeft mij doorgestuurd naar een andere orthopeed, dus afwachten, maar ik laat het er niet bij zitten, kan geen lange afstanden lopen, heb vaak vochtophoping boven op mijn voet en pijnlijke tenen.
    Ook voet in het gips gehad maar hielp maar voor even, wat gaan ze doen met een operatie? heeft hier iemand ervaring mee? ben zeer benieuwd.

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    ik ben 62 jaar en heb ook ziekte van freiberg zou me graag laten operen maar ben bang van de revalidatie achteraf

    Reageer
    #7

    Kun je me vertellen welke arts je heeft geopereerd in de St Maartens kliniek??
    bedankt,
    henny

    Reageer
    #8

    ik ben benieuwd wat je intussen hebt gedaan. Wel of niet geopereerd ? en wat je ervaringen zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb me laten opereren. Revalidatie is niet te onderschatten, drie maand voet ingebonden + meer dan een jaar Kine. Maar ben zo blij het gedaan te hebben. Minieme pijnen na het sporten of een lange dag op het werk.

    Reageer
    #10

    Hallo ik zie dat dit een oud bericht is maar hoop dat ik wat aan u kan vragen ik heb namelijk een paar vraagje over de operatie

    Met vriendelijke groet shirly

    Reageer
    #11

    Ik heb mij nu voor de 2de keer laten opereren maar zit nu in het gips en mag 7 weken niet mij voet belasten ik moet nu nog 5 weken de 1e operatie mocht ik 2 weken niet mij voet belasten ik ben nu bijna 3 weken verder en heb nog best last van mij voet ik hoop dat iemand mij kan vertellen of dit normaal is of niet
    Ben zo bang dat het weer mislukt is

    Reageer
    #12

    Dat kan heel goed. De tweede operatie zal anders verlopen zijn dan de eerste. Je hebt pas 2 weken gips, dus je zult nog even moeten afwachten.

    Reageer
    #13

    Heeft u zelf ook.zo lang gips na de operatie en bent u ook meerdere keren geopereerd

    Reageer
    #14

    Ikzelf gelukkig niet.

    Reageer
    #15

    Maar bent u er wel aan geopereerd

    Reageer
Reageer op: Ziekte van Freiberg oftewel Kohler – Wel of niet opereren?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief