wakker worden tijdens operatie

  • #1

    Wat ik me af vraag is of er hier soms mensen zijn die tijdens hun operatie wakker zijn geworden? En dan bedoel ik een operatie onder volledige narcose?

    Ik vraag dit omdat ik afgelopen donderdag ben geopereerd aan mijn amandelen en op een gegeven moment ben ik beginnen kokhalzen en hoorde toen de arts zeggen van die heeft precies de hik. Maar iets later hoorde ik weer helemaal niets meer.

    Heeft iemand hier ervaring mee? En zo ja hoe zijn jullie daar mee omgegaan en wat hebben jullie gedaan ermee?

    groetjes
    frauwke

    Reageer
    #2

    ja ik ben tijdens mijn keizer snee wakker geworden
    kon niks zeggen was dus verlamd
    voelde toen ze alles dicht maakten,de pijn was zo hevtig dat ik denk ik bij mezelf bewusteloos ben geraakt,denk te weinig narcose toe gedient gekregen maar wel een grote fout vind ik
    hoeft niet hoor ,moest wel eens een ader laten verwijderen en toen ben ik 3 uur onder narcose geweest,en niks gevoelt!!!

    Reageer
    #3

    Ik ben tijdens een operatie nooit wakker geworden. Had wel dat als ik vlak na de operatie wakker werd en even snel weer in slaap viel... dat ik daarna dacht dat ik tijdens de operatie wakker was geworden, terwijl dat dus vlak erna was.

    Reageer
Reageer op: wakker worden tijdens operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief