hernia

  • #1

    ik ben ook ongeveer 4 weken geleden aan mijn hernia geopereerd (l5s1 geloof ik heet dat)

    nu hadden we in eerste instantie afgesproken dat er plaatjes op de wervels zouden komen en de tussenwervelschijf helemaal verwijderd zou worden, omdat de stand van de wervels niet goed was.

    wakker wordend uit de narcose schrok ik me rot, geen gevoel meer in mijn linker been...als of hij er niet meer was.

    enkele dagen later alleen maar gevoel in mijn boven been aan de bovenkant, en toen zag ik ook de opererend arts voor het eerst... ja zegt hij we hebben de operatie niet uitgevoerd zoals besproken de plaatjes hadden het nooit gehouden(ik weeg 98kg en ben 170lang)... gvd dacht ik wat heb je dan wel gedaan... ja we hebben alleen de beknelde zenuwen wat vrij gemaakt.

    en bedankt.. tot op heden kan ik nouwelijks lopen, heb ik geen gevoel achter in mijn bovenbeen, mijn kuit , en mijn voet op mijn grote teen na

    Ik ben zwem onderwijzer en zwom tot oktober vorig jaar dagelijks veel, je kunt je voorstellen dat het niet meer kunnen bewegen nu ook niet echt bevordelijk is voor mijn gewicht en toch heb ik maanden moeten wachten op de operatie ondanks dat ik niet kon plassen en haast niet kon lopen ivm uitval.

    Nog zo'n mooie stunt, ik kreeg na mijn operatie een morfine pomp..(ben allergisch voor veel medicatie van type nsaid waaronder ibuprofen)
    en toen ik thuis kwam had ik slechts een keer ontlasting gehad en thuis twee keer een klein beetje , dus na twee weken ben ik weer opgenomen omdat door de morfine mijn darmen stil lagen..

    de details zal ik besparen, maar ik leek wel hoogzwanger, en toen ik naar huis ging had ik weer redelijk mijn eigen lijf...

    Moet nu wel dagelijks aan de laxeer middelen, want zelf doen mijn darmen het nog steeds niet!!!

    pijn.. nog steeds en zelfs meer (en zelfs af en toe uitstraling naar rechts en links) dan voor de operatie, maar men zegt dat ik gedult moet hebben... hoe lang dan???

    wie weet raad?

    Reageer
Reageer op: hernia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief