nabehandeling na operatie abces in bil doet veel p

  • #1

    ik heb een operatie gehad met narcose kleine en ze hebben een abces ingesneden en de open wond met een slangetje gedicht zodat vuil eruit kan lopen ik douce 2 maal daags en slik 3 paracetamol met codiene maar wanneer mag het slangetje er nou uit ik moest na drie dagen afspraak maken maar met weekend ertussen kan ik maandag niet maken zou eingelijk maandag terug moeten naar p[oli maar is het erg dat slangetje langer in blijft en hoe halen ze ertuit met lokale verdoving?? en hoe moet je de wond nadien verzorgen hij zit op 7uur vlak bij mijn poepgat dat is niet fris bij poepen en ik zet na poepen de doecekop erop want afvegen doet bijn ik veeg ook wel af rechs maar links doet pijn
    ik draag nu gaasjes met plakband en maandverband voor mannen maar loopt niet lekker.. hoe lang moet ik dit blijvne doen??

    Reageer
    #2

    Ik begrijp je persoonlijke spoed-noodzaak van dit probleem; het is niet lekker om met een slangtje uit je billen te lopen.
    Maar medisch is er geen enkele noodzaak hier spoed bij te betrachten. Een dagje langer of korter doet niet zo terzake.
    Wel is het zaak "het zaakje" goed schoon te houden, inderdaad met de douchekop er vol op, en liever te lang dan te kort.
    Gaasje erover, en klaar. na toiletbezoek herhalen. Het is even vervelend maar goed dat er iets aan gebeurt

    Reageer
    #3

    hallo allen,

    ik was paar maanden geleden geopereerd bij mijn stuitje, het was een abces... en nu zie ik daar op dezelfde plek weer een bult en het doet een beetje pijn bij het zitten en liggen en ik wil liever niet weer geopereerd worden, wat kan ik het beste doen.. ik slikte voor de eerste operatie antibiotica die ik voorgeschreven kreeg. Dat hielp niet trouwens. Kan ik dat nu inslikken? Ik ga wel de dokter bellen maar ik heb over drie weken examens dus wil niet geopereerd worden maar aan de andere kant kan ik niet echt met de pijn rond lopen. Heeft iemand nog een idee wat ik het beste kan doen?

    Reageer
Reageer op: nabehandeling na operatie abces in bil doet veel p


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief