Knie operatie, kijk operatie

  • #1

    Ik heb al een lange tijd erg last van mijn rechterknie. Ik ben zelf een fanatieke handballer maar na een tijd hield ik de trainingen niet meer vol. Toen toch maar naar de fysio gegaan en die heeft me na 2 maanden behandeling toch maar doorgestuurd naar de sportarts. De sportarts heeft me doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een MRI scan. Hieruit was gekomen dat er een flink stuk kraakbeen aan de achterkant van mijn knie mist. Hierdoor zit er dus een flink gat. De sportarts schrok er zelf een beetje van, want zoiets had ze nooit echt gezien.

    Over 2weken moet ik naar de orthopeed, en die zal beslissen wat die er mee gaat doen. Ik hoop natuurlijk snel weer te mogen handballen, maar dat zal nog wel even duren denk ik.

    De sportarts had het over een kijkoperatie. Nu is mijn vraag, heeft iemand enige ervaring met een kijk operatie? En hoe lang is de revalidatie? Hoe lang zal ik op krukken moeten lopen en hoe lang zal het duren voordat ik weer rustig kan sporten?

    Er gaan op dit moment veel vragen door mij heen, ik hoop dat iemand me een beetje kan helpen ;)!

    Reageer
    #2

    Op krukken lopen is hooguit 2 weken. Maar hoelang de revalidatie duurt is op voorhand  met te zeggen. dat is namelijk afhankelijk van wat er in de knie gedaan moet worden. Dat is dus iets voor de orthopeed.

    Reageer
Reageer op: Knie operatie, kijk operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief