Mijn ogen werken echt slecht laatste tijden..

  • #1

    Vroeger, mijn ogen waren wel normaal, maar laatste tijden, merk ik echt dat mijn ogen raar zijn, als ik bijvoorbeeld recht voor mij kijk, kijkt mijn rechter oog scheel, maar als ik mijn hoofd omhoog doe en zo omlaag kijk, dan kan ik gewoon normaal kijken, ik kan ook niet links en recht focusen, of omdraaien, ik moet per se tegenover staan en omhoog kijken om "Rechte"oog contact te houden, dit vind ik echt heel irritant, want ik kan echt geen contact maken en laatste tijden (1 maand nu) kijk ik gewoon niemand meer aan, en dit alleen maar omdat ik scheel kijk, zelfs als ik buiten zit te fietsen kijk ik steeds naar beneden, ik kan niet eens genieten van de natuur...
    Ik vind dit echt heel irritant, ik was 2 maanden geleden ook naar opticien geweest, ik had alles uitgelegd, ze hebben gezegd dat een bril het zou verhelpen, ze hebben een bril voor mij uitgekozen, en ik doe het aan maar het helpt echt niet, beetje beter zien wel, maar ik ging ook buiten met de bril etc voor een lange tijd maar het helpt gewoon niet.
    Ik heb we leen schieldklier aandoening, een te trage, ik neem pillen Euthyrox.
    Hiermee ga ik ook om de 2-3 maanden naar de dokter, o eerst bloedprik te doen, en na 3 dagen uitslag, en het was eerst normaal, maar laatste tijden zijn echt goed, alleen mijn oog is nu het probleem, kan het daardoor komen?
    ik ben 14 jaar, Ik legde dit al uit aan mijn ouders maar zij denken dat ik maar wat verzin, en teveel "overdrijf" terwijl ik hier echt niet mee wil leven.
    School begin binnekort en ik wil echt voordat school begint dat ik i.i.g. naar dokter ben geweest ofzo, dus heeft iemand hier hetzelfde, zoja wat heb je er tegen gedaan, is dit is waardoor ik naar de huisarts moet gaan, of is dit gewoon iets wat ik "verzin" ?
    Ik kan hier echt niet mee leven, ik heb minder communicatie, niet alleen met vrienden maar zelfs met mijn familie...

    Reageer
    #2

    Je zou naar de huisarts kunnen gaan en een verwijzing vragen voor de oogarts

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie! Ik ben vandaag daar naar toe gegaan, volgens mij heb ik Myopie, ik ga binnenkort controle doen, Weet u wat van de myopie? Zoja kan het behandelt worden.?

    Reageer
    #5

    Hallo, kunt u mij helpen?
    Ik heb gehoort dat er 'atropine' is wat je in je oog moet druppelen voor ongeveer 2 weken lang, waardoor myopie verdwijnt/geremt word,mijn afspraak is pas over 2 maanden (ik vind heel jammer dat het zo laat is) Als ik dan oogdruppel krijg en zo verder ga, is het mogelijk dat ik weer normaal kan zien?
    (Ik ben 14 jaar oud)

    Reageer
    #6

    Die vraag kan ik zo helaas ook niet beantwoorden. De oogarts zal dat na onderzoek wellicht kunnen zeggen

    Reageer
Reageer op: Mijn ogen werken echt slecht laatste tijden..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief