Drukkende stekende pijn bovenzijde ogen en bloedvaten

  • #1

    Ik heb tegenwoordig steeds per dag een uurtje of twee last van wat pijnlijke druk, steekachtig gevoel boven op mijn ogen. Zeg maar net onder dat bot waar de wenkbrauw op zit, op de bovenzijde van mijn oog.. zo voelt het althans. Ook zijn er veel adertjes zichtbaar in mijn oog en sommige wat dikker/groter dan normaal gesproken. Mijn ooghoeken, bij de traanbuisjes, jeuken soms ook wat. Dacht zelf eerst aan droge ogen, dus gebruik al een week van die druppels maar het werkt niet echt tegen die drukkende stekende pijn op de oogballen. Normaal gebeurd dit pas tegen de avond, maar vanmorgen werd ik er ook mee wakker en vandaag is het al bijna de hele dag aanwezig.
    Ik heb een foto bijgevoegd van mijn oog. Met rood aangegeven waar ik denk dat de pijn vandaan komt. Als ik omhoog kijk verergerd het niet echt veel, wel een beetje.

    Iemand een idee wat er mis zou kunnen zijn? Heb tegenwoordig vaak hoofdpijn op mijn achterhoofd.. zou er een tumor kunnen zitten? Huisarts zei echter dat niet niet kan omdat er geen afwijzingen in mijn bloed zijn aangetroffen.

    Reageer
    #2

    Een tumor is inderdaad zeer onwaarschijnlijk. Misschien een infectie van je oog..
    Als de klachten aanhouden vraag dan een verwijzing naar de oogarts

    Reageer
    #3

    Als dit uw oog zou zijn, zou u dan gelijk naar de huisartsenpost gaan? Ik heb mijn oog nog nooit zo gezien. Hij doet pijn, alleen niet een diepe pijn.. Het is verdraagzaam.

    Reageer
    #4

    Het zou een infectie kunnen zijn. Als de klachten erger zouden worden, neem dan contact op met de huisartsenpost.
    Probeer het oog wat te koelen met een nat washandje...
    Als de klachten er maandag nog zijn, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #5

    Heb de foto naar mijn huisarts gestuurd en hij denkt dat het oogslijmvlies licht onstoken is, dus hij heeft mij een kleine tube Fucithalmic gel gegeven. Echter na twee dagen nog geen verbetering. Mijn hele voorhoofd en neusbeentje doen pijn, zware hoofdpijn.. mijn ogen voelen pijnlijk en droog.. Ik heb af het toe het gevoel alsof mijn zicht 'schommelt/wiebelt' als ik stil zit... Zou het toch geen tumor kunnen zijn? 🙁 Die hoofdpijn is niet te verdrukken met ibuprofen/paracetamol.

    Reageer
    #6

    Daar lijkt het helemaal niet op
    Als je daar bang voor bent had je naar je huisarts moeten gaan en geen foto sturen.

    Reageer
    #7

    Beste, hoe zit het met u? Ik heb dezelfde symptomen..

    Reageer
    #8

    ik heb er vooral last van na te hebben gevlogen in een vliegtuig wanneer het vliegtuig daalt dan is de pijn echt ondraagelijk in het bot aan de bovenzijde van mn oog. Inmiddels een week na het vliegen heb ik er soms nog steeds last van

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Drukkende stekende pijn bovenzijde ogen en bloedvaten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief