Last van irriterende ogen door vuurkorven

  • #1

    Meerdere mensen hier in de buurt gebruiken een 'gezellig' vuurtje in de tuin. De rooklucht van de vuurkorf veroorzaakt bij ons voor prikkende en irriterende ogen. Wat kun je hier tegen doen? De houdstoker wil geen rekening houden met anderen. Het bouwbesluit 7.22 a vermeld wel dat hinder niet mag. Maar onduidelijk is wat nu precies hinder is.

    Is het slecht voor je ogen? Ik maak me nogal zorgen. De babykamer is bij ons niet zo goed geïsoleerd en daar stinkt het nogal. De baby moest hiervan wel 2 dagen hoesten.

    Zie ook http://www.houtrookvrij.nl voor meer informatie.

    Reageer
    #2

    Dat is vooral afhankelijk van het hout of andere brandstoffen die worden gebruikt. Bij gebruik van bijvoorbeeld oude paletten, kunnen er giftige dampen vrijkomen, als deze geïmpregneerd zijn met insecten en parasiet dodende middelen. Voortdurende irritatie van de ogen is niet goed. Het inademen van rooklucht kan dan ook irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

    Reageer
Reageer op: Last van irriterende ogen door vuurkorven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief