Vagina

  • #1

    Hallo,
    Ik zit met een probleempje maar ik zal m'n situatie even uitleggen. Ik ben trouwens bijna 16 jaar en heb nog nooit seks oid gehad.

    Een week geleden ongeveer was ik bijna niet meer ongesteld maar zoals altijd deed ik gewoon nog tampons in om het kleine beetje bloed op te vangen. Het eruit halen deed best zeer en daarna het inbrengen ook dus ging ik googelen, bleek het zo te zijn dat wanneer die niet vol genoeg is het pijn kan doen om eruit te halen. Dus ging ik over naar inlegkruisjes.
    Maar het was wel geïrriteerd. Toen ik niet meer ongesteld was toen begon ik ook last te krijgen van jeuk en branderig gevoel. Afscheiding heb ik eigenlijk altijd wel last van de ene keer wat meer dan de ander. Toen dacht ik aan een schimmelinfectie want ik heb al 2x eerder last gehad van jeuk enz maar dat ging na 2 dagen weer over.
    Maar nu word ik echt gek van de jeuk en dat branderig gevoel. Ik heb nu ook soms steken en last van witte velletjes oid. Niet in mijn vagina ofzo het is meer erom heen. Schaamlippen en clitoris kap en rond de vagina opening. Zeg maar de clitoris kap en dan helemaal omhoog naar het eind daar zijn de velletjes het ergst. Maar Google verklaarde dit allemaal door opgedroogde afscheiding, of een schimmelinfectie of vaginale droogheid.
    Ik durf niet naar de dokter of het aan m'n moeder te vertellen dus eigenlijk helpen dat soort tips niet echt... Ik weet dat je ook na de dokter kan zonder dat je moeder het weet maar dat durf ik ook niet. En ik weet ook dat de dokter dit dagelijks ziet... Ik las allerlei dingen zoals azijn, babyolie, yoghurt en een of andere tea olie ofzo maar ik weet niet wat daar van waar is en wat ik nu echt moet doen. Weet iemand waar dit persoonlijk het meest op lijkt en wat je er tegen kunt doen?
    Soms is het trouwens minder erg op de dag dan anders. Maar soms als ik eenmaal begin te 'krabben/wrijven i dont know' dan word ik er echt gek van want dan word het even steeds erger.
    De witte velletjes kun je er soms aftrekken en soms moet je ze er afpeuteren. Als ik zeg maar het er niet af haal (heb ik geprobeerd 2 dagen ofzo) dan jeukt het veel minder erg maar als ik ze eraf haal (voor de hygiene denk) dan word het weer erger.
    Het is echt zwaar irritant met alles eigenlijk... Zitten, lopen, fietsen, liggen... Moet ik die velletjes laten zitten of juist niet?
    Bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Ohjaa en als toevoeging: als ik net gedoucht heb ofzo en alles weer verwijderd heb ( de witte velletjes ) dan lijkt t of na een tijdje mijn vagina idd droog begint te worden want dan komen de steken een beetje (in mijn schaamlippen) en na een tijdje voelen dan de clitoris kap en de schaamlippen ook ruw achtig... En zeg maar ook 'verschrompeld' ofzooo..! Ik maak me er echt suuuuuper veel zorgen om, ik hoop dat er snel gereageerd word !

    Reageer
    #3

    Het zou een (schimmel) infectie kunnen zijn.
    Ga met de klachten naar je huisarts. Die kan zien of het inderdaad een schimmelinfectie is en er dan meteen iets voor voorschrijven

    Reageer
    #4

    bedankt, zijn er mensen die me wel kunnen helpen? Want de dokter zit er echt niet in...

    Reageer
    #5

    Het probleem is dat je toch eerst zult moeten weten wat er aan de hand is. Dat kan niemand je hier vertellen.... er zal dan toch naar gekeken moeten worden. Vanzelf weggaan zal het in ieder geval niet....

    Je zou een antischimmelcrème uit kunnen proberen. maar als die na enkele dagen geen verbetering geeft zul je toch naar de dokter moeten.

    Reageer
Reageer op: Vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief