Hoofdpijn na klap op oog

  • #1

    Vanochtend kreeg ik een deken naar mij toe gegooit. Ik was echter niet aan het opletten en waarschijnlijk in mijn oog aan het wrijven. De deken kwam recht op mijn gezicht terecht waardoor mijn knokkel met een behoorlijke druk in mijn oog werd geduwt.

    Ik schrok van de pijn, maar het leek wel mee te vallen. Niks bloedde, geen blauwe plekken en de heftige pijn trok snel weg.

    Ik zit nu alleen al vanaf het gebeurde met een lichte zeurende pijn en heftige hoofdpijn. Ik twijfel of mijn zicht minder is sinds ik lenzen draag die mijn beeld ook niet 100% maakt. Wat is verstandig om te doen?

    Reageer
    #2

    De hoofdpijn kan komen door de klap op het oog. Er kan bijvoorbeeld toch sprake zijn van een bult of een kleine blauwe plek. Maar maak je je erg zorgen dan is het verstandiger om toch even langs de huisarts te gaan, hij kan beter nagaan of er iets ernstigs is.

    Merk je dat je ook moeilijker kan concentreren, sneller moe bent, misselijk bent/moet braken, sneller geïrriteerd raakt of andere opvallende klachten krijgt ga dan zeker langs de huisarts!

    Probeer voor de rest rustig aan te doen.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je antwoord, dit stelt me al behoorlijk gerust 🙂 Ik wacht het even af. Ik heb enkel een baan als grafisch vormgeefster, is het wel verstandig om morgen de gehele dag achter een computer te zitten?

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn na klap op oog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief