permanent grote pupillen

  • #1

    Hallo , Ik ben een jongen van 21 jaar .
    De laatse tijd zijn mijn pupillen enorm ! In dachliht zijn mijn pupillen normaal en zijn mijn ogen zeer lichtblauw . Maar in somber licht of kamerlicht zijn mijn pupillen altijd groot enorm zelf mijn pupil neemt heel mijn iris ik zie er wel uit als een cartoon. Mijn ogen zijn ook zo glazige geworden. Ik heb vroeger wel geexperimenteert met drugs zoals xtc, . . . Ik heb al 2 jaar niks meer génomen maar sindsdien zijn mijn pupillen altijd groot! Als ik nu drugs neemt véranderd er niets aan mijn ogen ze kunnen toch niet groter worden . De oogarts en huis dokter zeggen dat alles normaal is zolang ik een réactie heb . En dat jongere menés grotere pupillen hebben . Maar vroeger had ik nooit zo een grote pupillen !!! En het ziet er écht wel niet het maakt mijn zelfvertrouwen kapot! ! Ik ben het beu om altijd de zelvde vragen te krijgen of ik aan drugs zit. En dat ze altijd zo naar mij staren! Ik had het zelf moeilijk om een werk te vinden omdat ze altijd dacht en dat ik aan drugs was ik ben het écht beu please help !!

    Reageer
    #2

    Je hebt grote kijkers.
    Het is natuurlijk wel normaal dat je pupillen groter worden als het donkerder is. Maar er zijn inderdaad mensen die van zich uit grotere pupillen hebben. Dat ontwikkeld zich vaak pas tijdens de puberteit.
    Helaas is daar niets aan te doen. Je zou hooguit gekleurde lenzen kunnen gebruiken zonder sterkte.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je réactie ! Zal de kleurlenzen zeker is proberen. zijn kleurlenzen met sterkte ook goed ?

    Reageer
    #4

    Draag je nu dan een bril of lenzen?

    Als er niets met je ogen is met je geen lenzen met sterkte gebruiken.

    Reageer
    #5

    Ik heb momenteel een bril en daglenzen Van -1,5 . kun je buiten kleurlenzen nieks anders doen om een normale pupil te krijgen bv. Oogdruppels of zelf een opératie? ? Viend het niet écht aantrekkelijk. En ben het beu om elke dag de zelfde vragen te horen of ik aan drugs zit !

    Reageer
    #6

    Daar is helaas niets aan te doen. Een operatie zal er niet in zitten omdat er geen "medisch" probleem is. Ik weet ook niet of dat ueberhaupt mogelijk is. Ik vrees van niet.

    Reageer
Reageer op: permanent grote pupillen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief