Rare oogklachten… HELP!!!

  • #1

    Hallo,

    ik liep net weer in de zon, en kreeg rare klachten dus besloot me even meer te informeren.

    Mij klachten zijn, als ik naar buiten ga en de zon schijnt, ik kijk niet naar de zon maar toch krijg ik raren klachten zoals, als ik op de grond kijk zie ik een rode vlek, die vlek verdwijnt snel.

    De grootste probleem is dat ik een soort streepje zie het heeft een kleur van een flits, ik dacht zelf dat het komt omdat ik pronkgeluk in de weerkaatsing van de zon kijk bijvoorbeeld door een auto.

    Ik wou vragen is dit iets ernstigs of is dit normaal?

    ook als ik thuis ziet en ik kijk naar een witte muur lijkt het alsof het wazig is, of doe ik dit me voor alsof het zo is, ik heb een angst stoornis, waardoor ik me dingen aanpraat.

    Maar de klachten in de zon zijn wel echt die heb ik al heel lang, voor de angst stoornis, maar nu vind ik het wel heel eng.

    Hoop op een reactie.

    Sorry voor de lange tekst

    Reageer
    #2

    Waarom probeer je niet een poosje een zonnebril te dragen? Ik heb een afwijking aan mijn pupillen waardoor ik 'te veel' licht vang en dat doet pijn aan mijn ogen. Ik draag dus altijd een zonnebril of heb er tenminste altijd een bij me.

    Kim

    Reageer
    #3

    Hallo,

    bedankt voor je reactie, is dit schadelijk als je dit ziet?

    Reageer
    #4

    Tsja, de enige die jouw ogen goed kan beoordelen is een oogarts. Joep, hoe oud ben jij? Heb je wel eens gehoord van Mouches Volantes?

    Kimmie

    Reageer
    #5

    Hallo,

    Ja ik heb van die draadjes voor me ogen, maar die heb ik sinds kleins af aan al.

    ik ben 17 jaar oud!

    Reageer
    #6

    Ik denk toch dat het iets met de angststoornis te maken heeft. Of de klachten in de zon daar nu gelijk op zijn terug te voeren is niet duidelijk, ernstig is het in ieder geval niet. Ik sluit me aan met het al gegeven advies eens een zonnebril te proberen

    Reageer
Reageer op: Rare oogklachten… HELP!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief