Vergrote pupillen, hartkloppingen en geeuwen na inspanning

  • #1

    Dag forum!

    Ik werd al meerdere keren aangesproken door vrienden met de woorden 'zit je aan de drugs of heb je iets genomen? Want je pupillen zijn supergroot'
    Neen is natuurlijk mijn antwoord hier onmiddellijk op, ik zit niet aan de drugs (nog nooit geweest ook).
    Deze namiddag zat ik bij mijn nichtje te dansen op de WII, nét na het dansen kreeg ik enkele hartkloppingen. Mijn moeder vertelde me nadoen ook dat ik bleek werd, dat er rode vlekken op mijn gezicht verschenen en dat mijn pupillen verschrikkelijk groot waren.

    Deze hartkloppingen heb ik sinds ik een jaar terug paniekaanvallen kreeg. Sindsdien heb ik telkens ik een inspanning doe (ik zit op kot en moet dus vaak met mijn valies sleuren en vorig jaar moest ik nog een hele steile straat oplopen) en op deze momenten krijg ik enkele hartkloppingen waarbij mijn pupillen ook groot staan. Ook wanneer ik in het donker op straat wandel, heb ik last van hartkloppingen (ergens een angst van het 'in het donker op straat wandelen' misschien?)

    Wanneer ik ga joggen en ik loop 1 minuut, moet ik onmiddellijk nadat ik stop met lopen, geeuwen. Ik ben aan het opbouwen dus het is lopen geeuwen wandelen, lopen geeuwen wandelen.

    Wel moet ik zeggen dat ik paroxetine neem. Hierin staat dat ik last kan hebben van verwijde pupillen, maar ik vind het zo vreemd dat dit samenloopt met de inspanningen die ik doe, met de hartkloppingen en met het geeuwen.

    Iemand die exact weet wat is precies is of zou ik beter gewoon eens naar een specialist gaan die mijn hart/conditie onderzoekt?

    Alvast bedankt,
    Annelies

    Reageer
    #3

    ook last van uitdroging en onhelder zicht ?

    Reageer
Reageer op: Vergrote pupillen, hartkloppingen en geeuwen na inspanning


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief