Iets vreemds aan de hand

  • #1

    Beste allemaal,

    Er is iets vreemds aan de hand; sinds 1,5 jaar draag ik een bril en daarvoor 11 jaar zachte lenzen. Met de lenzen ben ik gestopt omdat ik daar hoofdpijn van kreeg, en daar baal ik nog steeds van want ik wil graag weer lenzen kunnen dragen.

    Het vreemde is echter wanneer ik mijn bril afzet, ik heb een min sterkte links -3 en rechts -3.5, mijn rechteroor begint te trekken. De hele rechterkant van mijn hoofd rondom mijn oor voelt dan verdoofd en dik, ook rondom mijn rechteroog voel ik druk, tintelingen en een verdoofd gevoel net als op m'n slaap. Mijn oor trekt echt naar achter; je ziet m'n oor bewegen en het voelt dus alsof de rechterkant van mijn hoofd en gezicht helemaal strak trekt, wat dus ook zo is. Tevens heb ik af en toe steken in en om mijn rechteroog. Dit is allemaal begonnen met het dragen van m'n bril. Lenzen zijn geen optie want dan krijg ik meteen weer druk in m'n hoofd en ogen.

    Uiteraard ben ik het hele rijtje langs geweest; opticiens (4), oogartsen (5), neurologen (4), fysio (2), maar niemand die het kan verklaren.

    Ik word er niet goed van en vind het niet normaal. Ook kan niemand verklaren waarom ik geen lenzen kan verdragen.

    Komt iemand dit bekend voor of heeft een tip, zou er zo blij mee zijn!!

    Hartelijk dank,

    M

    Reageer
    #2

    Keertje naar de optometrist?

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie maar daar ben ik ook al geweest

    Reageer
    #4

    Acupuncturist raadplegen.

    Reageer
    #5

    Dan vrees ik dat je alle specialisten hebt gehad en ik herken het helaas ook niet. Misschien is er iemand anders op dit forum die dit herkent?

    Reageer
    #6

    Acupunctuur? Reeds gedaan, niks geholpen helaas..,

    Reageer
Reageer op: Iets vreemds aan de hand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief