Ontsteking oogleden of toch iets anders?

  • #1

    Hallo iedereen,

    ik heb al enkele maanden last van hoofdpijn en vermoeide ogen. De klachten zijn voornamelijk 's avonds na een dag op school. (Ik sta als leerkracht in het onderwijs). Ik heb regelmatig een zenuwtrek op mijn ogen, pijn in en achter mijn ogen (echt een vermoeid gevoel). Daarbij heb ik al enkele aanvallen migraine gekregen.

    Ik had veel opgezocht en dacht eventueel aan vermoeide ogen waarbij een rustbril of iets dergelijks zou helpen.

    Nu ben ik vandaag naar de oogarts geweest. Na een onderzoek van exact 2 minuten zei hij me dat ik een ontstoken ooglid heb en nu moet ik druppeltjes in mijn ogen doen en binnen 3 weken terug gaan.

    Ik heb dit nu eens opgezocht (symptomen enzo) en heb buiten de vermoeide ogen geen enkel symptoom hiervan.

    Wat denken jullie?

    Mvg, Valerie

    Reageer
    #2

    Hallo, nou hij zal het wel weten, lijkt me. Ik geloof niet dat hij je zomaar druppels voorschrijft. Kijken of je klachten ook daadwerkelijk verminderen.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Hai, lijkt me eerder dat het spanning is. Voor de klas staan is een zware en tijdrovende baan. Vind je het nog wel leuk, je werk?

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Maaike: Ik denk ook wel dat hij het weet, ik vroeg alleen jullie mening hoor. ๐Ÿ™‚

    Kimmie: Ik sta nog maar een maand voor de klas, ben pas in juni afgestudeerd... Dus ik doe het nog heel graag en het brengt voor mij niet echt stress mee.
    Ik dacht idd ook meer aan vermoeidheid of spanning.

    De druppels werken na 1 dag nog niet, maar dat is natuurlijk logisch! Dus even afwachten of de symptomen verminderen of niet.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Ontsteking oogleden of toch iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief