Pijn bovenste ooglid

  • #1

    Deze morgen ben ik wakker geworden met een vervelende pijn aan het bovenste ooglid (linker oog)Het doet vooral pijn als ik aan mijn wimpers kom. Ik heb vaak last van een hordeolum, ontsteking van een in het ooglid gelegen klier, ook al heb ik geen diabetes ofzo. Ik heb ongeveer dezelfde pijn, maar ik zie geen rood bobbeltje en mijn ooglid is niet heel erg gezwollen. Het lijkt iets dikker dan anders, maar niet echt opvallend. Ik gebruik wel vaak oogschaduw en mascara, kan het hieriets mee te maken hebben? Mijn huisgenoot zei iets van een ontstoken haarzakje van een wimper of ingegroeide wimper...
    Weet iemand wat het is & wat ik eraan kan doen?

    Reageer
    #2

    Alle mogelijke door u genoemde opties zouden de juiste oorzaak kunnen zijn. Heeft de huisarts ooit overwogen diabetes te onderzoeken? Het ligt in ieder geval voor de hand de makeup voorlopig niet te gebruiken.

    Reageer
    #3

    Ik heb soms het zelfde, bij mij is het allergie.
    Geen idee waar het vandaan komt, het jeukt soms niet eens het voelt alleen beurzig en het zwelt wat op. Als dit is wat je hebt dan heb ik echt een wonderoplossing. Ik smeer dan altijd Daro Zinkzalf (2/3x per dag) op mn ooglid en binnen een dag is het bijna weg.

    Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Let me know.

    Reageer
    #4

    Mijn wimpers doen vanaf vandaag pijn lijkt alsof mijn wortel van mijn wimpers eruit gaan als ik aan raak heb klein beetje uitval van wimpers verder heb ik 4 weken geen make-up gedragen ivm quarantaine. Wat kan ik eraan tegen doen?

    Reageer
    #5

    Misschien toch een infectie. Ga naar de huisarts als de klachten blijven aanhouden

    Reageer
Reageer op: Pijn bovenste ooglid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief