Dansende lichtjes zien

  • #1

    Hallo,

    Het klinkt vreemd, maar ik zie al sinds een paar jaar (hoe lang exact weet ik niet meer) soms ineens lichtjes in de lucht hangen, die na een aantal seconden (maximaal 10 seconden?) verdwijnen. Ze bewegen niet mee met mijn ogen, kan er zelfs goed naar kijken, en bewegen een beetje in de lucht.

    Vaak kwam het voor als ik savonds uit de douche kwam, maar ik heb het ook wel eens bijv. tijdens mijn werk ineens gehad. De eerste keer dat ik het zag vond ik het erg vreemd, maar op een gegeven moment maakte ik me er niet erg druk om.

    Ik ben icter van beroep en kijk dus veel naar beeldschermen. In het begin maakte ik me niet zo druk, maar ik kreeg vanavond ineens mijn eerste echte bloedneus in heel mijn leven, zonder dat ik een directe oorzaak weet. Ben toen gaan googlen en kwam iets tegen met hoge bloeddruk, al was dat 'zwarte vlekken zien' en geen witte lichtjes.

    Heeft iemand dit ook wel eens, kan het kwaad?

    Reageer
    #2

    Ik heb hetzelfde als ik erg vermoeid ben, of als ik intensief gesport heb. Kan dat bij jou ook de reden zijn?

    Af en toe een bloedneus is niet opvallend ernstig, maar als je hier vaker last van krijgt, ga dan ook even naar de huisarts en laat je bloeddruk even meten.

    Reageer
    #4

    Ik heb dit ook, extreem, heel veel lichtjes die bewegen ook wel oogruis genoemd. Last van licht en s'nachts zie pas hoe slecht m'n zicht is geworden. gekregen na een antibioticakuur. Heb het nu al net wat langer dan een jaar. Tekst lezen enz is een drama... kan ook slecht voetbal wedstrijd volgen enz... alles gaat te snel voor me.

    Reageer
Reageer op: Dansende lichtjes zien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief