ongeluk

  • #1

    hallo

    ik heb in 2004 een ongeluk gehad met vuurwerk, 1 oog was helemaal omhoog geslagen en dat andere oog zat helemaal vol met kruit.
    heb toen 2 weken met verband op mijn ogen gelopen en de vraag was of ik niet blind was,na die 2 weken heeft een arts mijn ogen nagekeken en zei dat het netvlies en alles goed was.
    Een tijdje na dat ongeluk kreeg ik in 1 keer vlekjes in mijn ogen (mouches volantes)en ruis in allebei de ogen,dus weer door de oogarts laten onderzoeken en die zij dat alles goed was.
    maar het lijkt dus wel of ik steeds wat meer vlekken krijg en de ruis erger wordt en heb er ook nog is droge ogen bij dus best wel lastig bijv: tl licht zie ik constant flikkeren,kan niet goed tegen fel licht,druk achter mijn ogen,zie vervorming,zwarte slierten,punten,ruis in mijn zicht,kan niet goed lezen omdat alles trilt,tv,computer is ook lastig.
    Maar de oogarts zegt dus dat alles goed is hoe kan dit en is de kans dat ik hierdoor blind wordt groot bijv door netvliesloslating of andere nare dingen.ben trouwens 20 jaar oud

    Reageer
    #2

    Gezondheid is geen kansberekening. Ik vind je vraag niet relevant. Je bent uitermate goed geholpen door de oogarts, dus waarom blijf je je zorgen maken? Mouches volantes en droge ogen zijn normaal als er geen sprake is van afwijkingen. Iedereen heeft er wel eens last van.

    Reageer
    #3

    Hey ik weet hoe je je voelt van de een op andere dag heb ik het ook gekregen mouches volantes en ruis en zei dingen trillen en s'avonds kan ik bijna niks zien,,,
    Ik weet ook niet hoe dat zomaar opeens is gekomen heb me ook laten onderzoeken door een oogarts en die zei dat alles goed was.
    Terwijl ik toch echt last er van heb ik hoop dat er een oplossing hier voor komt want vind het echt vervelend om zo door het leven te gaan..

    Reageer
    #4

    ik kan er ook niet echt goed mee omgaan ben pas 20 en nu die klachten al dus ben wel bang voor de toekomst. maar ik heb ook echt pijn/druk in mijn ogen bij kunstmatig licht meer mensen hier last van? en veel last van nabeelden

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: ongeluk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief