driedubbele / triple oogleden al een half jaar

  • #1

    Hallo,

    hopelijk kunnen jullie mij helpen met het volgende. Ik ben 24 jaar en een vrouw.
    Mijn oogleden vallen 'driedubbel', een rand bovenin de oogleden. Dit drukt zwaar op mijn ogen, vermindert/verwazigt mijn zicht en maakt het héél vervelend in het dagelijks leven, en dan vooral met autorijden (wat ik veel doe). Dit heb ik nooit gehad.Eerst kreeg ik een driedubbel ooglid zo af en toe, nu sinds een half jaar continue en aan beide ogen (een iets meer dan de ander). Ik heb niet het idee dat het ooglid veel hangt.

    Het lijkt alsof het komt doordat het vel achter mijn ogen heel dun is (geworden)/er zit weinig vet achter mijn oogleden. Maar misschien zit ik er helemaal naast en heeft het een andere oorzaak. Ik heb in ieder geval nooit te veel vel boven mijn ogen gehad, en ik denk ook zeker niet dat dat nu het geval is. Het vouwt gewoon niet goed zeg maar.

    Ik kan er op internet weinig over vinden (behalve in het engels onder 'triple eyelid'), en de dokter zegt dat hij er niets aan kan doen. Kan iemand me alsjeblieft helpen? Elke seoconde van de dag heb ik er last van. Alvast heel erg bedankt.

    Op internet staat een voorbeeld (rechteroog):
    https://www.google.nl/search?q=triple+eyelid+fold&espv=2&biw=1680&bih=944&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwilzJWZmM7QAhXHjywKHbR4CmcQ_AUIBigB#tbm=isch&q=triple+eyelid+&imgrc=2ce1hU0f2Hb4KM%3A

    Reageer
Reageer op: driedubbele / triple oogleden al een half jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief