Terugkerende blaasontsteking

  • #1

    Een jaartje tot halfjaartje geleden -had ik voor het eerst een blaasontsteking. Toen ik daar antibiotica tegen nam bleek ik allergisch te zijn (enorme huiduitslag), toen kreeg ik een andere antibiotica. Zo'n zakje die je in een keer neemt.

    Maar sinds dien heb ik al zo vaak gedacht weer een blaasontsteking te hebben. Als ik het laat controleren is het niet zo (waardooe ik nu denk laat maar dat testen). Ook lijkt het telkens rondom mijn menstruatie te komen. Is er iets wat ik er tegen kan doen, of klinkt het bekend? Het is zo vervelend om de 5 minuten zo nodig naar de wc te moeten. Verder heb ik nooit pijn tijdens het plassen en soms lichte buikpijn.

    Reageer
    #2

    Als het iedere keer rondom je menstruatie komt, zijn het menstruatieklachten.
    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de gyaecoloog

    Reageer
    #3

    Hoi anoniem,

    Je post is alweer van een tijdje terug, heb je inmiddels een gepaste oplossing gevonden?

    Ik denk dat Tandor gelijk heeft en het inderdaad te maken heeft met de menstruatie. Mochten de klachten zich nog steeds voordoen, dan heb je [url=http://roter.nl/blaasontsteking/symptomen-blaasontsteking/]hier[/url] een kleine checklist om te kijken of het daadwerkelijk een blaasontsteking is of niet. Ikzelf gebruik deze ook vaak, omdat ik helaas regelmatig een blaasontsteking heb en door die lijst gelukkig snel de symptomen kan herkennen.

    Mocht je nog steeds met het probleem rondlopen, raad ik je ook aan contact op te nemen met de huistarts. Succes!

    Reageer
Reageer op: Terugkerende blaasontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief