Blaasproblemen

  • #1

    Hallo,

    ik heb steeds periodes dat ik (voor mijn gevoel) niet uit kan plassen. In dezelfde periodes heb ik ook steeds de aandrang om te moeten plassen maar als ik dan naar de wc ga verlies ik een paar druppels terwijl ik het gevoel had in mijn broek te plassen. Ik heb ook vaak dat mijn plas door blijft druppelen. Ik ben 4 jaar terug bevallen dus heb al gecheckt bij de dokter of mijn bekken goed zijn en die zijn in orde. Ik ben daarna nog een paar keer terug gegaan en moest toen ook urine inleveren maar ik had geen blaas ontsteking. Ook wijst er niets op dat er iets verzakt is en ook het bloedonderzoek wees op niks uit. Ik ben een beetje radeloos en hoop eigenlijk dat er iemand hier is die zich hierin erkent en/of mij kan vertellen wat het probleem kan zijn.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Het zouden de bekkenbodemspieren kunnen zijn die de klachten veroorzaken.
    Ga eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut

    Reageer
    #3

    Dat gevoel had ik al maar de dokter vind het niet nodig om mij door te sturen. Kan ik daar ook gewoon zelf langs gaan om te kijken?

    Reageer
    #4

    Als het goed is hoef je daar geen verwijzing voor.

    Reageer
    #5

    Dat scheelt gelukkig. Dan ga ik maandag gelijk bellen. Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Blaasproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief