opgezette buik, al twee jaar

  • #1

    Ik heb al twee jaar een harde, opgezette buik, of er een ballon in zit. Op een echo was niks te zien. Toen ik later dacht in de richting van een verzakking kon de huisarts niks constateren.
    Ik heb het gevoel dat er bij het begin van de vagina wat drukt en als ik geplast heb lijkt het of de boel naar buiten puilt. Als ik een pessarium eruit haal heb ik ook dat idee of ik de hele boel naar buiten trek.
    Door die klachten had ik vorig jaar te laat in de gaten dat ik ook een blaasontsteking had. Die heb ik anders nooit. Dit jaar weer een blaasontsteking.
    Wat ik er wel bij moet zeggen is dat ik een periode veel dronk, water en thee dan wel, en m'n plas veel te lang ophield. Sinds die klachten dus niet meer.

    Reageer
    #2

    Als je denkt dat het met de baarmoeder te maken zou kunnen hebben,vraag dan een verwijzing naar de gynaecoloog, of de uroloog als je denkt dat het de blaas is

    Reageer
    #3

    Is denk ik wel het handigst.

    Reageer
Reageer op: opgezette buik, al twee jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief