ureterstent

  • #1

    ik ben gisteren geopereerd voor een niersteen,nu hebben ze bij mij een ureterstent achtergelaten maar ik heb er vrij veel last van,is dit normaal?binnen 3 weken mag de de stent eruit.ik mag maar om de zoveel tijd een dafelgam pakken maar het helpt niet veel.

    Reageer
    #2

    Daar kun je inderdaad een tijdje last van hebben. Helaas.
    Welke Dafalgan gebruik je en hoeveel?

    Reageer
    #3

    ik gebruik DAFALGAN FORTE 1 g om de 4u.als ik last blijf hebben pak ik nog Ibuprofen 600 mg tussendoor.ik heb nog een kruije waar je warm water kan in doen ,dat hou ik tegen mijn zijflank op.het doet wel wat af maar ik blijf het voelen.soms zijn er momenten dat ik helemaal niks voel.

    Reageer
    #4

    Je kunt dan beter de Ibuprofen gelijktijdig innemen met een Dafalgan. Dat versterkt elkaars werking.

    Reageer
    #5

    Veel drinken helpt ook. Heb zelf ook deze klachten gehad maar kon het af zonder medicijnen overdag en 's nachts 2 paracetamol. Het is vervelend maar gelukkig voor maximaal 3 weken. Als die eruit is moet je wel goed blijven drinken want de plek blijft gevoelig.

    Reageer
    #6

    ok dan ga ik een Ibuprofen gelijktijdig innemen met een Dafalgan.door veel te drinken krijg je toch meer druk op de nieren is dat niet pijnlijk met die stent erin?15 april mag de stent eruit.

    Reageer
    #7

    ik heb een Ibuprofen samen ingepakt met een Dafalgan en de pijn is al veel beter om mee te leven.dat in combinatie met een warme kruik water.een stent is toch een hulpmiddel,maar het geeft echt wel veel last.

    Reageer
    #8

    Gelukkig is het maar voor 3 weken. Zorg dat je voldoende drinkt maar overdrijven is ook niet goed.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik zit ook met een stent maar dan linkerkant,ik heb er ook last van.zoals ik hier begrepen heb moet ik veel water drinken zodat ik minder last krijg?

    Reageer
    #10

    vandaag naar mijn huisdokter geweest voor die blaaskrampen wat ik soms hevig krijg.men huisdokter zegt dat het door de stent komt en heeft me OXYBUTYNINE EG 5 MG voorgeschreven.iemand bekend met deze geneesmiddel?

    Reageer
Reageer op: ureterstent


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief