Vanaf februari aan de sukkel; griep, nierstenen,blaasontsteking(?)

  • #1

    Heb eind februari een norfloxacinekuur, voor 10 dagen gehad vanwege pijnklachten in linkerzij, branden en pijn bij plassen, slecht voelen etc. Daarvoor koliekpijnen gehad van nietstegenaanvallen. Anderhalve week later, steentje uitgeplast. Nog steeds klachten.Alles op links...echo en buikfoto laten maken en alles was ok.
    Urine bij HA toont telkens niets aan.
    Na wekenlang doorgemodder, weer naar dokter. Voor de 4e keer.
    HA heeft gisteren nog lichamelijk onderzoek verricht; geen slagpijn, wel pijnlijk bij drukken op linkeronderbuik. In de urine geen gekke dingen, behalve licht bloedspoortje.
    Gisteren, 26 maart, bloed moeten laten prikken en urine op kweek laten zetten.Maandag uitslag. Ondertussen weer ziek moeten melden op het werk omdat ik misselijk ben, last met plassen, vaak drang, slecht voelen, trekkend gevoel in linkerzij, hoofdpijn. 's Avonds lichte verhoging, geen koorts.
    Ik had gehoopt op weer een kuur, want na 2 maanden sukkelen en slecht voelen, wil ik weer beter zijn. Maar blijkbaar wacht mijn HA liever nog een paar dagen af tot ie de uitslag van de onderzoeken verneemt. Tussen de 1e kuur en nu zitten al 2 weken en ik heb nog steeds klachten....Waarom zo lang wachten?
    Ik ben bang dat de onderzoeksuitslagen ook niets aantonen, gek he?!

    Reageer
    #2

    nietstegenaanvallen= niersteen..

    Reageer
    #3

    De huisarts wil inderdaad eerst kijken wat er uit de kweek en het bloedonderzoek komt. De vorige kuur had namelijk weinig effect en was niet echt nodig geweest omdat het om een steentje ging. De huisarts weet op dit moment ook niet wat er precies aan de hand is. Het is dan dus nog maar de vraag of een kuur gaat helpen. Heel vervelend voor je. Maar je zult helaas nog even moeten wachten.

    Reageer
    #4

    Dat ik moet wachten is idd vervelend. Maar ik meen dat men, blind, 2 kuren mag voorschrijven voordat er überhaupt een kweek gemaakt wordt. Dus eigenlijk had ik dat toch wel graag gehad, hoe stom t ook klinkt.

    Reageer
    #5

    Antibioticakuren zijn niet zonder risico. Ze vernietigen bacteriën. Ook de goede noodzakelijke bacteriën in het lichaam. Dus iedere onnodige kuur is er een teveel. Ik ben van mening dat je huisarts juist goed en verantwoord handelt. Zo zoals het eigenlijk hoort.

    Reageer
    #6

    Inmiddels heb ik de uitslagen binnen van het bloedonderzoek en de urinekweek.
    Alle waardes waren/zijn perfect. De kweek toont niets meer aan...
    Ik ben weer aan het werk maar voel me allesbehalve fit en heb soms nog steeds lichte steken in mn linkernier en mijn linker onderbuik.
    Ook is mijn ontlasting nog niet optimaal.
    Maar buiten dit alles; ik ben zooo moe...
    Kan het zijn dat ik, na oa kolieken, diclofenac,morfine, antibioticakuur etc. nog steeds moet aansterken?
    Het begon allemaal begin februari en inmiddels is het al 4 april. het gaat mi tergend langzaam.
    Ik eet en drink zo goed mogelijk, wandel weer lekker met de hond, dagelijks, alleen het hardlopen laat ik nog even achterwege.

    Reageer
    #7

    Ik denk dat je lichaam inderdaad nog even nodig heeft om te herstellen.

    Reageer
    #8

    En hoe is het uiteindelijk gelopen? Weer volledig hersteld?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Vanaf februari aan de sukkel; griep, nierstenen,blaasontsteking(?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief