In snap het niet meer

  • #1

    Ik hoop echt dat iemand me kan helpen! Ik heb al een tijdje veel pijn in me onderbuik liezen en onderrug ! Ik heb al talloze antibiotica kuren gehad en onderzoeken van internist tot gynaecologie !! Nu hebben ze bloed geprikt en urine op kweek gezet nu blijkt dat ik bloed in me urine heb dit wist ik al dit is namelijk wel vaker naar voren gekomen nou zagen ze ook witte bloedcellen maar geen bacteriën !! Het voelt wel als een blaasontsteking maar dan veel erger!! Vaak plassen en pijn!! Nu hebben ze me doorgestuurd naar de uroloog ben best benieuwd wat hier uit zal komen! Heeft iemand van jullie misschien een idee of lijkt het op iets wat jullie hebben !? Liefs Naomi

    Reageer
    #2

    Misschien een nier of blaassteen. Maar daar zal de uroloog dan wel achter komen.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor u reactie het zijn geen stenen daar hebben ze al foto's voor gemaakt !

    Nou zeiden ze wel iets over chronische ontsteking zonder bacterie op internet kan ik dan alleen die nog onbegrepen ziekte IC vinden !!?

    Reageer
    #4

    toevallig ben ik ook echt een blaaspatient, haha! Ik heb meerdere keren blaasontsteking gehad. Nou had ik laast ook dezelfde klachten die jij omschrijft en ik bleek ook geen bacterien in mijn urine te hebben. Ik snapte er niks van, plassen deed heel veel zeer en ik had inderdaad die knijpende pijn in mijn rug, onderbuik en bekken. Uiteindelijk ging het vanzelf over, heel vreemd. ik denk dat ik gewoon een gevoelige blaas heb en omdat ik zovaak onstekingen heb gehad denk ik dat die pijn gewoon soms terugkomt. misschien heb jij dat ook? Als het echt heel lang aan blijft houden dan is er misschien iets anders aan de hand, maar wat zou ik dan niet weten..

    Reageer
    #5

    IC zou kunnen.
    Maar ook medicijn gebruik, of chemische middelen zoals intiemspray. Of voorwerpen die worden gebruikt. Dat zijn z.g.n. Niet Infectieuze Blaasontsteking.

    Lees hier meer:
    http://www.blaasontsteking.net/oorzaken.html

    Reageer
    #6

    O super bedankt voor jullie reacties hier heb ik echt wat aan!!

    Ik gebruik methoxtrexaat voor me reuma is natuurlijk best chemisch !! Misschien ligt het dan daar aan!!

    Nogmaals dank voor het mee denken !!

    Reageer
    #7

    Methotrexaat kan heel goed de veroorzaker.

    uit de bijsluiter:
    Na gebruik gedurende enige weken: bloedarmoede, een verhoogde kans op infecties en een verhoogde kans op bloedingen, zoals bloedneuzen. Deze bijwerkingen ontstaan doordat het lichaam minder rode en witte bloedcellen en minder bloedplaatjes aanmaakt. Tijdens de behandeling zal de arts daarom regelmatig het bloed controleren. Neem bij de volgende verschijnselen contact op met uw arts: onverklaarbare koorts of keelpijn, blaasjes in de mond en keel, bloedneuzen, onverklaarbare blauwe plekken en extreme vermoeidheid. Door het tekort aan witte bloedcellen bent u ook bevattelijker voor infecties door virussen, bacteriën of schimmels. Neem altijd contact op met uw arts bij infecties zoals verkoudheid, keelontsteking, griep, steenpuisten en andere huidinfecties.
    Na gebruik gedurende meerdere maanden: kans op schade aan de lever of de nieren. Uw arts zal uw lever en nieren daarom zeer regelmatig controleren. Waarschuw uw arts bij ernstige misselijkheid, ernstige diarree met bloed, kortademigheid en bij gele verkleuring van de huid en het tandvlees (dit laatste wijst op een leverziekte). Bij een ernstige lever- of nieraandoening mag u geen methotrexaat gebruiken. Daarom zal uw arts al voordat u dit middel gaat gebruiken uw bloed op lever- of nieraandoeningen controleren.

    Reageer
Reageer op: In snap het niet meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief