Pil doorslikken kramp en bloeding

  • #1

    Nu zit ik in 4de pilstrip vd pil en zou afgelopen di anders stoppen omdat ik dan meestal spotting krijg na 3 strips. Maar nu moet ik doorslikken ivm cyste op eierstok operatie binnenkort. Cyste doet erg pijn. Maar heb nu al menstruatie kramp en beetje bloedverlies. Ik slik de pil door tegen migraine. Iemand tips of bekend hiermee? En wat te doen bij kramp behalve naproxen en hoe minder bloeding krijgen?

    Reageer
    #2

    Zal ik anders de pil een paar dagen dubbel slikken. Heeft eeder ook wel eens geholpen tegen kramp en bloeding, had vorige huisarts toen geadviseerd. Die ik nu heb is daar niet bekend mee.

    Reageer
    #3

    Daar kan ik je helaas geen antwoord op geven. Er zijn speciale pijnstillers tegen menstruatiekrampen. Tegen de bloeding is niets te ondernemen. Als er een doorbraakbloeding ontstaat zal die er toch uit moeten.

    Reageer
    #4

    Ik had huisarts gebeld en nieuwe assistent zei dat ik 3 dagen mocht dubbel slikken. Dat het bloeden dan zal minderen. Heb ook veel pijn vd cyste dus dubbel op.

    Reageer
    #5

    Wat me opvalt is dat ik later in de morgen en middag bloed en savonds niet bijna niet.

    Reageer
    #6

    Je kunt het proberen met dubbel slikken.

    Reageer
    #7

    Dat ga ik doen. Bedankt voor advies.

    Reageer
    #8

    Ik vloei nu vanaf maandag..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Verder nog tips of ervaringen v anderen?

    Reageer
    #10

    Ik moet de pil elke dag slikke zonder de stopweek vanwege mijn cyste ik moet helemaal niet ongesteld worde maar is 2 e keer dat ikweer bloed t is niks kwaad zei me gyncloog maar raar dat ik weer bloed weten julie mischien wat het kqn zijn?

    Reageer
    #11

    Dat kan een doorbraakbloeding zijn. Dat komt wel eens voor als je de pil doorslikt

    Reageer
    #12

    Bij cystes kan het handig zijn om ook wat aan de oorzaken te doen, zoals oestrogeendominantie en bepaalde tekorten in je lichaam.  Bij oestrogeendominantie is het oestrogeen te hoog ten opzichte van het progesteron, wat het ontstaan van allerlei klachten kan bevorderen. Bepaalde stoffen als jodium, zink, gammalinoleenzuur werken gunstig bij cystes. Pilgebruik bevordert juist de oestrogeendominantie en zorgt voor allerlei tekorten in je lichaam, zoals zink, vitamine B, magnesium en taurine; stoffen die juist belangrijk zijn voor je hormonen. Bij acute klachten kan medicatie soms nodig zijn.

    Reageer
Reageer op: Pil doorslikken kramp en bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief