Stekende pijn tijdens urineren?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongen van 19 jaar, ik maak dit bericht aan omdat ik me zorgen begin te maken om iets dat ik al sinds mijn 11/12e ervaar.

    Bijna iedere keer als ik moet urineren en de urinestraal mijn eikel bereikt merk ik een stekend gevoel in mijn eikel en heel af en toe ook in mijn blaas. Dit houdt dan aan totdat ik klaar ben met urineren, daarna voel ik niks meer.

    Ik ben een aantal maanden geleden vanwege een paniekaanval langs de eerste hulp gegaan en hier vroegen ze mij ook in een potje te plassen om te testen. Volgens de zuster bleek er echter niks mis te zijn met mijn urine.

    Wel merk ik dat, als ik mijn voorhuid naar achter haal tijdens het urineren, ik een stuk minder pijn ervaar. Zou het kunnen gaan om een vernauwing van mijn voorhuid?

    Ik ben uiteraard van plan om langs de huisarts te gaan, dit kan echter pas volgende week en ik maak me echt onwijs veel zorgen om al die vreselijke ziektes die het zouden kunnen zijn volgens Google.

    Ik hoop dat iemand mij hier wat wijzer over kan maken.

    Reageer
    #2

    Een vernauwing van je voorhuid zou je moeten herkennen.
    Als je de voorhuid, als je penis in erectie is of slap is helemaal naar achteren kunt schuiven zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen, heb je geen vernauwing.

    Het zou een vernauwing in je plasbuis kunnen zijn.
    Heb je geen klachten als een zaadlozing hebt?
    Als je naar de huisarts gaat, vraag dan meteen een verwijzing naar de uroloog.

    Reageer
    #3

    Dank u voor uw antwoord. Nee, geen klachten tijdens zaadlozing verder, echt alleen tijdens het urineren. Ik was wel vergeten te vermelden dat meestal alleen de eerste paar seconden pijn doet bij het urineren. Alsof de urine te heet is lijkt het wel..

    Reageer
    #4

    Hoeveel drink je op een dag en wat drink je vooral?

    Reageer
    #5

    Ik drink ongeveer 1,5 liter water per dag, 4 flesjes van 500 ml. Voor de rest sapjes en af en toe frisdrank.

    Reageer
    #6

    Sorry, 2 liter water per dag bedoel ik.

    Reageer
    #7

    Drinken doe je dan in ieder geval genoeg.

    Heb je ook nog andere klachten? Gewrichtspijnen, rug-bekken of heuppijn, vermoeidheid, verlies van eetlust, stinkende urine, vaker moeten urineren of aandrang hebben, nachtelijk overmatig zweten,misselijkheid, vermoeidheid of huiduitslag?

    Reageer
    #8

    Ik heb inderdaad wel vaak last van stinkende urine en gewrichtspijn in mijn knokkels. Nachtelijk zweten heb ik ook al jaren, ongeveer 1 keer in de 2 weken wordt ik er 's nachts wakker van, zeker als ik veel stress heb.

    Ik zit de laatste tijd ook in een erg stressvolle periode, de huisarts gaf daarom dit de schuld van het nachtelijk zweten, hoofdpijn en spierpijn dat ik ervaar. Hiervoor slik ik nu ook 3 maal daags 2 Valdispert tabletjes.

    Daarnaast moet ik ook wel vermelden dat ik mij elke maand wel weer om iets anders zorgen maak, zo was ik er 2 maanden geleden sterk van overtuigd darmkanker te hebben en een maand geleden hartkwalen. Dit bleek echter allemaal door overmatig stress te komen..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Vraag aan je huisarts een verwijzing naar de reumatoloog en laat naar je knokkels kijken. Vraag bovendien om een bloedonderzoek waarbij naar de ontstekingswaarden wordt gekeken.

    Reageer
Reageer op: Stekende pijn tijdens urineren?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief