Urine.w infectie negatief na antibiotica, nog steeds aandrang plas

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een blaasontsteking gehad waarbij ik geen klachten had zoals : Pijn bij het plassen. Ik had een opgeblazen gevoel , winderigheid , na het eten diarree en veel aandrang om te plassen.

    Ik had toen een urinetest laten maken bij de dokter en het kwam positief uit. Ik kreeg een antibiotica kuur van 5 dagen. Ik heb me urine weer laten testen vandaag en het was negatief dus geen infectie blijkbaar. ( ik zag wel witte vlokjes in mijn urine )

    Nu heb ik nog steeds last van aandrang om te plassen maar er komt vrijwel weinig urine uit. Het geeft dus geen bevredigend gevoel dat ik alles heb uit geplast.

    Ik heb nu ook geen diarree meer en heb 3 dagen geen ontlasting.

    Kan dit duiden op een soa? ik heb altijd veilig gevreen met anderen. maar ook met bescherming kun je sommige soa's oplopen zoals chlamydia etc.

    Of is dit meer een urinewegeninfectie?

    Mijn huisarts heeft mijn urine op kweek gezet voor de zekerheid. Kunnen ze hieruit zien dat een urineinfectie heb of een soa?

    Met vriendelijke groet

    leo

    Reageer
    #2

    Hallo ik heb de zwlfde als u ik had blaasontsteking en kreeg antibiotica en moet na de kuur terug voor urine maar er zat witte vlokjes in

    Wat was uw uitslag

    Reageer
    #3

    Beste Leonardo
    De witte vlokjes in de urine kunnen leukocyten (witte bloedlichaampjes) zijn en duiden in het algemeen op een ontsteking van de urinewegen. Dat hoeft niet perse de blaas te zijn. Als de klachten blijven aanhouden vraag dan een verwijzing voor de uroloog.

    Reageer
    #4

    Kampo al het hele seizoen met blaasontsteking, Hoe kan ik een verwijzing krijgen naar de uroloog? Zelf vragen?>

    Reageer
    #5

    Ga naar je huisarts en vraag een verwijzing.

    Reageer
    #6

    het klinkt mijn bekend in de oren. je hebt een onstoken prostaat. en bekenbodem therapie zal ook wel nodig zijn omdat je drang aanhoud. je kan het ook zelf doen rechtop zitten en onder de douche je vinger in je anus doen en dan proberen je anus naar buiten te trekken en dan zal de drang verminderen.

    (ik loop al jaren met deze problemen)

    Reageer
Reageer op: Urine.w infectie negatief na antibiotica, nog steeds aandrang plas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief