Constante druk op de blaas

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een viertal dagen een lichte, constante druk op mijn blaas. Ik moet veel meer naar het toilet dan gewoonlijk en bovendien lijkt het alsof er langzaam maar constant druppels urine uit mijn penis komen.
    Als ik dan echter mijn onderbroek onderzoek, is er geen enkel spoor van druppels urine, soms wel wat geurtjes.
    Ik vind dit zeer vervelend, want ik ben nooit zeker of er nu echt druppels uitkomen, of niet. Ik ben 15 jaar.

    P.S. Zou dit eventueel kunnen veroorzaakt zijn door een trap of stoot in de teelballen? Dit is sinds kort een soort "rage" bij ons op school, iedereen trapt in elkaars edele delen en vindt dit blijkbaar grappig.
    Ik heb dan ook al 2 trappen te verduren gekregen.

    Met vriendelijke groet,
    Rollende Rots

    Reageer
    #2

    Een trap tegen je geslachtsdeel is nooit goed. Het kan dingen beschadigen. Zoals het aantasten van je vruchtbaarheid of beschadiging aan je plasbuis etc.

    Ik heb geen idee wat jij hebt of normaal is of etc.

    Ga altijd naar een dokter of vraag de assistent om advies. In onzekerheid rondlopen is niet fijn. 1 telefoontje/afspraak en je weet waar je aan toe bent.

    Reageer
    #3

    Daarnaast is trappen in elkaars ballen een belachelijke bezigheid. Wat vind je hier zelf van? Als jij dit geen grappige bezigheid vindt (wat het zeker niet is) maak dit dan duidelijk. Ik snap, middelbare school, erbij willen horen, etc. Maar heb respect voor wie je bent en waar je voor staat. Vrienden en anderen komen en gaan, maar de relatie met je eigen ik blijft dag ik in dag uit bestaan. Jij moet je hele leven leven met de gevolgen van deze trappen, diegene die de trap geeft niet.

    Reageer
    #4

    Een trap in je ballen is hartstikke gevaarlijk! Als jij straks zonder testikels wil lopen, moeten jullie vooral zo doorgaan. Stel idioten! Ik zou een tok gaan dragen als ik een jongen was en bij jou op school zou zitten.

    Lees deze link ook maar eens aandachtig door!
    http://www.med-info.nl/Afwijking_algemeen_scrotumafwijkingen.html

    Reageer
    #5

    Ik zou best wel een willen weten welke school dat is.

    Reageer
Reageer op: Constante druk op de blaas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief