Branderig en aandrang na plassen soms

  • #1

    Ik heb al heel lang een probleempje. Ik krijg soms dat ik plas maar daarna een branderig (maar geen pijnlijk) gevoel heb. Een soort heel licht branderig gevoel, maar vooral het gevoel dat ik nog steeds moet plassen. Er kom echter niks tot heel weinig uit. Dit duurt een half uur of iets dergelijks en daarna is het voorbij. Dit heb ik al meer dan 10 jaar. Ik krijg het random en niet vaak. soms paar maanden niet. andere keer 2x per maand ofzoiets. De symptomen lijken op dat van een blaasontsteking, maar het lijkt me een beetje onwaarschijnlijk omdat ik het al zo lang heb en het eigenlijk eventjes duurt en daarna voorbij is. Wat ik wel merk is dat ik het vaker krijg wanneer mijn voeten koud zijn of als ik na de seks ga plassen.

    Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Ik vind het niet zo ernstig om er mee naar de huisarts te gaan.
    Nogmaals het doet geen pijn, het is meer een irritant aandringerig/brand gevoel.

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hi Oscar,

    Ben je hiermee nog naar de dokter geweest? Ii heb toevallig precies dezelfde klachten. Het moet haast wel iets chronisch zijn. Hoop dat iemand mij meer kan vertellen.

    Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Branderig en aandrang na plassen soms


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief