blaas en nierbekontsteking

  • #1

    IK top al een maand met een blaasonsteking die alleen maar erger word tegelijker tijd enorme rug pijn en aan de 3e verschillende kuur bezig,,,maak me echt zorgen kan haast niet rechtop staan van de rugpijn en de druk op mn blaas mn urine ruikt ofdat ik in staat van ontbinding ben en mn huisarts is zo vaag dan maar weer een nieuwe kuur.
    Wie kan mij raad geven ben er echt doodziek van !! [img]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/810588700_5_42p4.jpg[/img]

    Reageer
    #2

    Ik las op deze site iets over D-Mannose...

    Reageer
    #3

    D-Mannose is een natuurlijke suiker, een epimeer van glucose, die kan worden gebruikt specifiek bij door E. coli veroorzaakte blaasontsteking (80-90% van de gevallen).

    D-mannose komt in relatief grote hoeveelheden voor in fruit zoals appels, sinaasappels en perziken en bepaalde bessen, zoals cranberry's en bosbessen. Het heeft een aangename smaak.

    Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Mannose

    Reageer
Reageer op: blaas en nierbekontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief