Pijn in linkerzij na val door gat.

  • #1

    Beste,

    Twee weken geleden ben ik gevallen door een gat op de eerste verdieping van een huis. Ik ben militair en we waren op oefening. Dit gat was afgezet met staal en viel met 1 been erdoorheen ik ving mij op met mijn linkerarm. Ik kwam op het staal terecht met mijn linkerzij, echt precies op mijn linker nier. In de eerst instantie had ik alleen maar huidpijn, en veranderde de huidskleur met als gevolg een pijnlijke blauwe plek. Nu is de blauwe plek bijna helemaal weggetrokken en heb ik enkel en alleen nog last, maar dan onderhuids. Ik heb zelf het idee dit van de nier afkomt, ik ken het gevoel aangezien ik met met kickboxen wel eens de nodige prikkels heb mogen ervaren wat betreft de nieren. Nu ben ik afgelopen week naar een arts gegaan en ze had de boel onderzocht, echt er was niks concreets uitgekomen. kwa urine waren er ook geen bijzonderheden. Ik ben nu aan het afwegen om naar het ziekenhuis te gaan. Iemand hier toevallig bekend mee. of een advies? Ik voel namelijk onderhuids ook iets hards zitten wat best gevoelig is als ik het aanraak.

    mvg,

    Tim.

    Reageer
    #2

    Hallo Tim, ik ben geen dokter, maar als je nu een week later nog steeds iets voelt, zou ik om een second opinion vragen. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes Lana

    Reageer
    #3

    hoi hoi, las je berichtje, is er nog iets uit gekomen met onderzoeken?
    heb nl ook die klachten na n val van de trap, duurt al 6 weken nu, urine is niks in te zien, heb zelf ook t idee dat er iets met de nier niet goed is.

    mvg
    jacq.

    Reageer
    #4

    @jacquline,
    Wel bij de HA geweest?

    Reageer
    #5

    Vervelend voor iedereen die dit heeft, maar ik ben nu zelf ook al 2 keer bij de huisarts geweest met de vraag of er iets met mijn nieren was. Ook ik ben 5 weken geleden van een trap gevallen. Volgens huisarts is er niets aan de hand als er geen bloed bij de urine zit. Hoort dit gevoel dan toch bij gekneusde ribben en eventueel scheurtje in de spieren?

    Reageer
    #6

    Dat zou heel goed kunnen. Daar kun je best wel langere tijd last van hebben. 6 weken is geen uitzondering.

    Reageer
    #7

    vragen over verdikte nier

    Reageer
Reageer op: Pijn in linkerzij na val door gat.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief