Branderige pijn in penis na het plassen

  • #1

    Hallo mensen,

    Ik heb sinds een paar weken het volgende probleem. Ik ben een man van 32 en elke keer na het plassen, krijg ik een branderige pijn in de penis. De pijn trekt na ongeveer een uur weer weg. Ook moet ik laatste tijd steeds meer plassen, soms wel om het half uur. Het lijkt wel of mijn urine, bij wijze van spreken opeens zuur is en daarom branderig aanvoelt in de urinebuis. Iemand enig idee???

    Reageer
    #2

    Soms veranderende eetgewoontes de laatste tijd ? Ik neem aan dat je je penis ook de nodige hygiëne schenkt natuurlijk. Heb je enkel bij na het plassen of ook na zaadlozing ?

    Reageer
    #3

    Nee enkel na het plassen. En met de hygiene zit het wel goed.

    Reageer
    #4

    Vaak plassen en een branderig gevoel bij het plassen lijkt op een urineweg infectie te wijzen. Ben je al naar de huisarts geweest met een potje met ochtendurine ter controle?

    Reageer
    #5

    Als 1/3 van de urineblaas gevuld is krijg je al een signaal dat je moet plassen en je moet dat ook doen. Ik weet niet dat ze ooit een catherer door de plasbuis hebben gestoken, dat geeft ook irritatie omdat het slijmvlies van de urinebus wat irritatie geeft. Ik denk dat veel drinken een goed middel is, dus gewoon water. Indien je voelt dat je moet plassen, moet dat ook doen, anders wordt de urine sterk geconcentreerd en is eerder bruin dan geel, ik sluit ook niet uit dat er een steentje in de blaas zit. Als je masturbeert, heb je dan ook pijn ? Ik hoop opeen spoedige beterschap.

    Reageer
    #6

    Ja wanneer ik mastrubeer doet het pijn. Bij het klaar komen, ook bij het plassen een branderig gevoel.
    Ongeveer acht weken terug had ik een kijkoperatie ivb met de nier.
    Kwaadaardige tumor is gevonden.
    Ze gaan het.opereren.

    Reageer
    #7

    Hallo, ik ben een jongen van bijna 15 en ik heb sinds vandaag heel erg veel pijn tijdens en na het plassen. Zo erg dat ik niet meer durf te plassen. Kan iemand helpen?

    Reageer
    #8

    Ik denk dat het verstandig is om naar de huisartsenpost te gaan. Het kan een urineweginfectie zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hallo ben 3 weken geleden naar de dokter gegaan om een soa test te doen alles was negatief gonorroe chlamydia hiv maar pak een paar maande gelede werd ik soms wakker dat men eikel toe plakte maar was niet elke dag pak misschien 1 keer per week of soms om de 2 weken erna was het weg geen last meer van gehad dan maand gelede kwam het terug maar werd ik wakker met aan geele afscheiding dat uit men penis kwam en soms met witte dingen in en nu heb ik het door de dag ook nu de laatste dagen wanner ik plas heb ik soms een brandig gevoel wanneer ik plas maar niet altijd als ik rond lees op google zie ik dat ik een soa zou hebben chlamydia maar heb me getest en kwam nagatief ben nu eergistere terug naar de dokter te gaan om nog een test te doen maar zou echt niet weten wa ik moet doen de dokter zij als je geen soa hebt heft da afscheding geen kwaad maar ik vind het wat vies .... en als ik toch een soa zou hebben chlamydia het laatst dat ik zonder condoom seks had was 1j geleden nu heb ik een vaste vriendin voor een lange tijd en ze was maagd dus ik denk niet dat ik het dan van haar zou hebbe ndus je kunt voor 1j lang geen symtomen hebben?

    Reageer
    #10

    Ik denk dat het tijd zou worden om je penis eens iedere dag te gaan wassen. Dat ding moet toch echt stinken. Geen wonder dat je klachten hebt.

    Reageer
    #11

    ik was men penis elke dag hij stinkt totaal niet
    ben al op meerdere forums geweest en meerderen mensen hebben het zelfde probleem
    heeft niets met hygienen te maken

    Reageer
    #12

    en hoe u praat bevalt me eigenlijk niet hoezo mensen komen naar zulke pagina's voor hulp niet om direct antwoorden te krijgen van Ik denk dat het tijd zou worden om je penis eens iedere dag te gaan wassen
    misschien als u eens serieus na denkt en de persoon op een normalen manier kunt verder helpen zou het goed zijn maar niet op deze manier
    want wat u net zij heeft totaal niet geholpen als het met hygienen te maken had zou de huisarts er zelf iets over gezegd hebben of dan zou men vriendin er iets op gezegd hebben maar dat is niet

    Reageer
    #13

    Ik moet mij bij jou verontschuldigen. Ik heb namelijk  het volgende gelezen.

    maar was niet elke dag pak misschien 1 keer per week of soms om de 2 weken  En dat heb ik verkeerd geïnterpreteerd.  Mijn welgemeend excuus hiervoor. Ik vind het zeer vervelend dat dit is gebeurd. Zinnen zonder enige leestekens, kunnen wel eens tot misverstanden leiden. Maar en zijn helaas ook mensen die het niet zo nauw met de hygiëne nemen.

    Het is dan in ieder geval wel een vervelend probleem. Ik zou je willen aanraden, de huisarts te vragen om de afscheiding die je hebt, op te sturen naar het LAB en er een kweek van te laten maken. Zo kan worden gekeken of er wellicht een andere bacterie aanwezig is die het probleem kan veroorzaken. Je zou eventueel een urineweginfectie kunnen hebben of een prostaatontsteking.

    Voor chlamydia geldt, dat je inderdaad lang geen symptomen hoeft te hebben, maar bij een soa test wordt chlamydia dan wel gevonden.

    Reageer
    #14

    geen probleem ... sorry dat ik ook reageerde. ben naar de huisarts gegaan en ze hebben men urine naar het lab gestuurd moest vandaag eigenlijk bellen maar had het redelijk druk en kon haar niet bellen dus ik heb de uitslag maandag maar... ik zag op ander forums dat mensen 3 testen hebben gedaan en ze hadden geen soa maar ze gingen naar de uroloog en dan blijkt het opeens dat ze een soa hebben ...

    Reageer
    #15

    Dat hangt vaak vooral af op welke soa's is getest en waar en hoe. Daarnaast zijn er soa's die niet zo vaak voor komen en waar standaard niet op wordt getest. Een andere mogelijkheid, zouden overactieve klieren van cowper kunnen zijn, waardoor je (te) veel voorvocht aanmaakt. Op zich zou dat heldere afscheiding moeten geven. Maar wanneer er vooraf een zaadlozing is geweest zonder dat je erna hebt geplast, kunnen er nog urineresten en spermaresten in de urinebuis kunnen zitten, die dan het voorvocht gelig kleuren en voor wat klontertjes kunnen zorgen.

    Maar nu eerst maar eens kijken wat er uit het urineonderzoek komt.

    Reageer
Reageer op: Branderige pijn in penis na het plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief