vergrote nierbekken

  • #1

    HOI
    Ik heb te horen gekregen dat me rechter nierbekken vergroot is. Nu is mijn vraag weet iemand hier iets over? Zo graag willen weten wat het inhoud. Want de huisarts vertelde er niet veel over. Ik heb al tijde last van me rechterzij nu wil ik dus weten of het dan van die nierbekken af kan komen. Hoop dat iemand mij kan helpen.

    groetjes diana

    Reageer
    #2

    Het nierbekken kan zich vullen met een overmaat aan vocht. Dit wordt genoemd hydronefrose.

    Als de nier de verzamelde urine niet kan lozen naar de blaas zal de urine zich ophopen in het nierbekken waardoor de nier in het geheel zal zwellen.

    Reageer
    #3

    hoi esmee
    Bedankt voor het reageren. Maar weet jij ook of het onder controle moet worden gehouden? Mijn huisarts zei namelijk dat het niks erg is en er niks aan gedaan hoeft te worden. Maar daar twijfel ik wel heel erg aan.

    Reageer
    #4

    Als de huisarts meldt dat dit onschuldig is, dan heeft hij ook een oorzaak gevonden van de vergroting. Wat was de oorzaak bij jou?

    Reageer
    #5

    De huisarts heeft het niet over een oorzaak gehad. Ze heeft alleen gezegd dat me rechter nierbekken iets vergroot is. En verder heeft ze niks gezegd. Dus zou het echt niet weten.

    Reageer
    #6

    Bij mij is mijn nier vergroot doordat ik een goede nierbekkenontsteking heb gehad. Misschien is dit bij jou ook het geval?

    Reageer
    #7

    bij mij zijn mijn nierbekken alle bij vergroot, pijn in buik en rug hoe kom je er aan, hoe gaat het weg?

    Reageer
Reageer op: vergrote nierbekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief