Bloed in urine en lichte pijn in flank.

  • #1

    Een paar weken geleden werd ik 's nachts wakker van een flinke pijn in mijn rechter flank. uiteindelijk ben ik wel weer in slaap gevallen maar de hele dag was het pijnlijk.
    Een paar dagen later merkte ik bloed in mijn urine en ik heb een lichte lage rugpijn en vaak een wat licht zeurend gevoel in mijn rechter flank, vn bij diep inademen. Het was (na onderzoek) geen urineweginfectie, en er wordt qua vreemde stoffen alleen bloed aangetroffen in mijn urine. Een blaascystoscopie en echo van de nieren en urinewegen leverde niets vreemds op. Ook zou de prostaat normaal zijn.

    Kan dit een steentje zijn? Er zit nog steeds regelmatig bloed in mijn urine, moet heel vaak plassen en de licht zeurende pijn is er ook nog steeds.

    Reageer
    #2

    Het zou eventueel kunnen. Kleine steentjes zijn niet altijd op een echo te zien. Als de klachten aanhouden, ga dan voor een second opinion naar een andere uroloog/nefroloog in een ander ziekenhuis

    Reageer
Reageer op: Bloed in urine en lichte pijn in flank.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief