moeilijk cq niet kunnen plassen na prostaat opararatie (laser therapie)

  • #1

    Zelf ben ik ruim vijf weken geleden geopereerd aan een vergrote prostaat door middel van laser therapie. geopereerd en de volgende dag de katheter verwijderd, hierna ging het plassen al moeizaam en werd niet goed na het plassen, veel zweten. Eenmaal thuis had ik na het plassen hevige zweetaanvallen na zo 15 minuten werd dit opgevolgd door rillingen. Het zweten was zo heftig dat mijn vrouw een week lang nachts het bed moest verschonen, bed was drijfnat van het zweten. Ik bleek dat ik een blaasontsteking had dus aan de antibiotica, na zo dag of drie was ik van bovenstaande problemen verlost echter het passen bleef moeizaam. Uroloog geraadpleegd dit stelde mij enigszins gerust door te vertellen dat dit in het begin normaal is en dat het in de loop van een x aantal weken beter zal gaan. Na zo week of drie kon ik helemaal niet meer plassen, has was inmiddels na vijven en wilde de volgende dag de kliniek bellen waar ik was geopereerd, die wisten immers wat ze gedaan hebben. De druk om te plassen werd steeds heviger en ik ging constant naar de wc zonder resultaat.
    Zo rond drie uur in de nacht zag ik bij een poging om te plassen iets uit mijn penis komen ik heb dit er uit getrokken, wat het was weet ik niet maar denk zelf aan ontstekingsweefsel het was nogal taai en zo centimeter of 3 lang, dit luchtte mij enigszins op want ik hoopte dat dit een verstopping geweest was ik mijn plasbuis. Helaas kon ik hierna nog niet plassen zo rond de klok van zes uur in de morgen kwam het plassen weer op gang, 3x binnen een half uur verloor ik zo 1,7 liter. Daar het hierna weer beter ging en in gedachte wat de uroloog mij vertelde dat ik geduld moest hebben heb ik niets ondernomen. Nu ruim vijf weken later kan ik weer moeilijk plassen en de beetjes die ik uit plas komt nog steeds korsten mee, kleine stukjes maar ook wel grotere die ik dan ook voel bij het uit plassen.
    Over zes dagen moet ik voor controle naar de uroloog, mijn vraag is: doe ik of heb ik hier verstandig aan gedaan om te wachten of niet. Weet het niet meer maar wil ook niet lastig zijn.
    Nou zag ik bij een ander iets staan van bloedcollectie/vochtcollectie in je onderbuik? zal dit ook het geval bij mij kunnen zijn.

    Groet Henk

    Reageer
Reageer op: moeilijk cq niet kunnen plassen na prostaat opararatie (laser therapie)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief